G!!! Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 u betsiju jedino sto vredi je ono sto je i dobilo oskara ako mene pitate, sve drugo je je cist prosek, prvi deo mi je bolji sto se toga tice i ne, to ne znaci da sam idol oskara vec se poprilichno sve poklopilo ove godine (jedino sto nema in bruges, ali njega nisam ni ocekivao jer je on previshe van holivudskih standarda) slamdog je sjajan film, ali sjajan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 moze li mi iko objasniti bendzhamina batona? ono, poenta, pouka i slicno ... poenta je da se okupila ekipa kojoj se ne dizhe vec duzhe vreme pa su resili da naprave film za oskara i tako potisnu svoje frustracije... posto pravljenje filma koji bi dobio nekog oskara nije ni malo lak posao oni su odlucili da kopiraju neki nagradjeni film pa je tako izbor pao na balavog forest gampa samo su uneli neke male izmene da ne bi isli na sud sbog plagijata i sl.... i eto ti benjamina "svud sam bio, sve sam vido/probo" batona... ps. nek sisaju ku*ac mikiju rurku kad mu nisu dali ni jednog oskara! ps2. de niro kralj kako je izkomentariso shon pena u uvodnoj recenici ps3. svake godine pre oskara zaboravimo ono najbitnije: ogronme demonstracije ispred RTS-a u cilju emitovanja NESINHRONIZOVANE verzije prenosa dodele oskara... Matori tuljan je retardiran plus sto SVE prevodi sam umesto da i neka riba prevodi sa njim u duetu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 (edited) Na stranu glumci i sve, mene je Hju Dzekmen odusevio (i uopste cela plesacka koreografija). I igra i peva i djipa na sve strane, svaka mu cast. I zavrsetak prve pesme, "...I'm Wolverine!" sjajno I redizajn cele veceri, sa suptilnijim i intimnijim pristupom ali opet da deluje gala je pun pogodak. Edited February 24, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts