prota_ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 glup sam. ne vidim kakve veze kolac ima u celoj prici? Pa okretje glavu prema kolachu milisekund pre nego shto tje da padne. Mada bolje bi bilo da su stravili kofu kfc-a, al i ovako mozhe da prodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 hvala,tek sam sad provalio da uopste i gleda u kolac :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Mada bolje bi bilo da su stravili kofu kfc-a, al i ovako mozhe da prodje. Rasisto! sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 http://izismile.com/2009/06/29/do_you_like...gs_67_pics.html douchebags \o/ podseca me na nekog :D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ajd sad da ne kopiramo svi linkove... slike su... nevero...jebeno vatne.... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) sto brate ovaj mi je bas kershme ko da govori JA IMAM A VI NEMATE HAHHA TATA Edited June 29, 2009 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoeennix Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 I lol'd! Kill the boy and let the man be born. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 MENSTRUAL FLOW lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 (edited) LIVE! » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « i najjache!!! » Click to show Spoiler - click again to hide... « edit: spoiler alert Edited June 30, 2009 by Therion lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 daj reshenja u spoiler jebote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 brate,izvalio sam samo slonovo uvo :S i ako je u drugoj slici onop neka kurcina na plafonu :F Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cibra Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Na drugoj mala devojcica dole levo! Dont screw around...U all screw around too much!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ^ u jbte,usro sam se :O i ako je u drugoj slici onop neka kurcina na plafonu :F hahahahahha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Prva je iz daleka Merlin Monro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 poslednja- citajte svako prvo slovo I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Za devojcicu sam se presrao, jebanje mame... A lol za kurcinu :D:D:D: lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoeennix Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 i ako je u drugoj slici onop neka kurcina na plafonu :F haha,ovo ce mi ulepsati danasnji,i dalje kisan dan... Slon je vrh...a devojcica,cao...Sick.. Kill the boy and let the man be born. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 na grobu pishe FUCK YOU uspravno, ali ne kapiram sobu sa zavesama jedino :( EDIT: da povecah brightness i videh devojcicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) ^ » Click to show Spoiler - click again to hide... «Na drugoj mala devojcica dole levo! i dalje ne izvaljujem prvu ,tacnije ne vidim MM Edited July 1, 2009 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Lol, ja sam morao da ustanem do drugog kraja sobe, i onda se stvarno nazire MM. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"Â "By my deeds I honour him, V8."Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) To bas bilo pre neki dan u epizodu brainiaca Ustani i odalji se 5-10 metara od monitora! Tipa, iz blizine vidis detalje, a zanemarujes blur, dok iz daljine mozes samo da vidis blur dok su detalji nevidljivi! Edited July 1, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Lol, ja sam morao da ustanem do drugog kraja sobe, i onda se stvarno nazire MM. Sledeci put probaj onaj "zoom out", bice jos bolje. :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ili jednostavno ukrstite oci da vidite mutno i videcete Merilin sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ja sam kontao da je ono sa grobom scena, da na kraju pishe MISSED BY YOUR FRIENDS i onda na gorbu iz NOT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Evo malo kako to radi otac: ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts