Jump to content

zanimljive slike

Recommended Posts

bodyblading maaaaaaaaaaaatori :O

to da probam i gg life

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne trolujem, em inace ne volim coldplay, em se nikako ne uklapa u ovaj klip muzicka numera doticnog izvodjaca.

Uglavnom, hteo sam da kazem da bi klip bio savrsen samo da su obratili paznju i na taj mali detalj zvani muzika :) jel ok sad? :)

Edited by Neecola-

kada su pre obrisali omg...

1237372997223.th.jpg

Edited by santamaycry

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

@voodoo

Samanta (valjda je to ime) iz kruga koja izlazi iz tv-a :P

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

pa zar nije jedan od glavnih horor elemenata to što svakom ko posle bude ubijen prvo zvoni telefon u prazno? baš je ta dvosmislenost u engleskom nazivu fora, u japanskom verovatno nije.

podseća me ovo na passion of the christ, kad su se lvl2english likovi smejali što su preveli kao stradanje isusovo.

To je samo mali i ne preterano bitan element priče (više kao fora za trejler, recimo), a i ti stvarno misliš da je neko sa Pinka mislio upravo na to :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Ne trolujem, em inace ne volim coldplay, em se nikako ne uklapa u ovaj klip muzicka numera doticnog izvodjaca.

Uglavnom, hteo sam da kazem da bi klip bio savrsen samo da su obratili paznju i na taj mali detalj zvani muzika :) jel ok sad? :)

a meni je bas super uklopljena pesmica, nekako je opustajuca i klizi uz onaj savrseni asfalt. :) bodiblejding jeste neki tip extremnog "sporta", ali ovaj klip tako odise nekom smirenostu. :D

To je samo mali i ne preterano bitan element priče (više kao fora za trejler, recimo), a i ti stvarno misliš da je neko sa Pinka mislio upravo na to :)

kod nas je prozivanje prevodilaca društveni kliše te su manje šanse da su tu dvosmislenost uvideli ovi koji se smeju pinku nego da su na pinku ciljali upravo na to.

wait, wat? :D

kod nas je prozivanje prevodilaca društveni kliše te su manje šanse da su tu dvosmislenost uvideli ovi koji se smeju pinku nego da su na pinku ciljali upravo na to.

wait, wat? :D

pa imas poJentu, na primer nisam prvo pomislio kako prevod moze imati ikakve veze sa filmom, nego sam obratio paznju na to sto je sa pinka...

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...