SavKe Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) ^^ Batine ispred dvorane :D Nishta posebno, bitno nam je da Nemci bar jednu izgube,a mi da bijemo Makedonce i Poljake i idemo dalje :) edit: Tj mozda idemo dalje, poshto se gleda gol razlika,a sad shto se golova tiche ne znam da li se i to prenosi ili se prave nove gol razlike... Edited January 24, 2009 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Bod ko kuca ! :)) Sada navijamo svi za Dance !!! =] Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 daj bože da ne dobijem srčku do kraja ovog prvenstva. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) E, ali koliko sad besnim shto smo mi uspeli 4 jebana gola da primimo za 2 minuta sa igrachem manje, jebote otac pa to ni protiv arabije im ne bi uspelo Edited January 24, 2009 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 24, 2009 Author Report Share Posted January 24, 2009 ah, opet zavisimo od drugih... jbg, nisam gledo, sad mi se tako gleda:@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Ochlina tekma, ja i burazer vrishtali zadnjih 10 min. Bilo je do jaja zanimljivo, samo shto smo debilno prodali 2 napada pred kraj, i to jednom ispadne lopta o pogodi ga u nogu a drugi chistu kontru imamo i lik shalje kratku loptu napred i pogodli lika shto trchi u kontru u nogu ... A ja sam, iz ne znam kog razloga, gledao na hrvatskom RTL-u i mogu da kazhem da su komentatori prokleta govna. Shta su sve prichali treba sram da ih bude. Skoro pa nisu rekli da je utakmica nameshtena i prodana i da sudije nisu dale 2 boda shvabama. Al sad samo da grizemo i dalje ovako ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 poljaci vode protiv danske 20-12 na poluvremenu...bice ovde svasta :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 haha izgubili danci od poljaka... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) lol, kakva grupa. Još samo da Nemci dobiju Dance, mi dobijemo preostale 2 utakmice i eto nas u polufinalu. Ima još kombinacija ali ova je najrealnija. Edited January 24, 2009 by MI5T Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Ovde realno sve moze da ispadne,pa i da recimo Poljaci i Makedonci idu dalje, jednostavno ludnica grupa :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 E ali ono sto meni upada u ochi je to da jos nisam video iskljucenja za simuliranje na ovom prvenstvu sem nama.I to u kljucnim trenucima. Pa dobro bre,jebem vam mamu u pichku smrdljivu,najedite se govana.I jesam ja poluhrvat,ali jebem vam mamu onu ustashku,popusite mi kurac.E tako. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 [roflmao] grujo majstore! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 a nije tolko smesno jebote :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Resio golman da nam jebe majke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 ajde sto golman i odbrani nesto,ali sto ni ne uspemo da sutnemo...strasno... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Ouch! //.o Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 http://vinovo.magnify.net/video/Heiner-Bra...referee-Germany Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 i posle petog gledanja opet mi je smeshno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
racunarko Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 (edited) http://vinovo.magnify.net/video/Borko-Rist...-goal-Macedonia Srbija - Makedonija, gol u koprodukciji Makedonskog i Srpskog golmana http://vinovo.magnify.net/video/Poland-vs-...-3130-Artur-Sio Poljski preokret protiv Norveske, od -2 do +1 za jedan minut Edited January 28, 2009 by racunarko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 8i smo na svetu. Sve pohvale ~~ Nadam se da na sledetjem velikom takmichenju ostvarimo bar 50 % bolji rezultat :)) Ja sam zadovoljan nashom igrom na prvenstvu i napred plavi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 naravno da smo zadovoljni :) nije nas bilo nigde, reprezentacija se jos uvek stvara...povrede ... 8. na svetu, ej :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Dap josh samo da Cvetkovic ostane i sledece vece takmicenje ima da pwnujemo sve ! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Lazarov oborio rekord sa 92 gola :) koji je 14 godina drzao neki Juzno Korejanac :) sa 87 golova! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 hrvati izduvali od francuza u finalu 24:19 :D:D:D::D: ko fixuje post celava mu keva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts