TheJack Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Odlucio sam, da obrijem glavu. Drago mi je sto sam to podelio sa vama. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Ja te podržavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Malopre sam istreso hrpu krvavih slina i usro sam se.Na svu srecu samo je kapilar puko od silnog duvanja, ali svejedno sutra vala pravac dokotr. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Zadnji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 poslednji ! ! ! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) Gledao sad mec za titulu hevivejt kategorije.Ne mogu da verujem da je ona ruska hrpa mesa tako nepravedno dobila pobedu na bodove :(.Svaka cast Holifildu...covek sa 46 godina se bije za titulu,ej!Uvek ce mi biti omiljeni bokser zbog onih cuvenih fajtova za Tajsonom :) Edited March 1, 2009 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Poslednji nek je na dušmAni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts