kobrica2004 Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 ljudi ovo radim da vam probudim svest nista vise , jel ste svesni da ako ne uplatite u datom roku ovog takmicenja mozda nece ni biti jer nikome se ne isplati da pravi takmicenje za 5 ekipa ovo nije kao LAN turnir da novac moze da se donese na licu mesta .... ako je neko zeljan ovakvog takmicenja onda je to SRBIJA ajde pokazite da zelite kode5 ili ne ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 ZELIMO o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 ZELIMO o/ kontam da ste vi i uplatili ali ove "slabije" ekipe mislim da i oni treba da plate ovde nema slabog ucesnika ,svako svakog moze da dobije ljude ajde uplacujte da se kode5 odradi kako treba da to bude lepo i korektno znam da su bili praznici i ostala sranja al pozurite u banke davajte pare :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 AJMO UPLATEEEEEEe Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 svaka cast stevane... platili ~~~ Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 koliko te placaju ? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loppy^U Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Pare na Sunce!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Pare na Sunce!!!! GTFO ! RISK prikuplja novce da uplati glhf = get life have friends... Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 placajte solarno pare na sunce Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 13, 2009 Author Report Share Posted January 13, 2009 koliko te placaju ? sta ima da me placaju ? za sta da me placaju ? sve sto sam radio oko kode5 radio sam iz ljubavi prema cs-u i da to izgleda lepo i u online delu takmicenja !!!! ja bih zamolio bez spama !!! samo sam hteo kao jedan od "vas " da vam probudim svest da uplatite taj novac da SRBIJA dobije jos 1 veliko takmicenje !!! sad je sve do nas igraca verujte mi !!!! organizacija ovde ne moze da pomogne vise !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Do sada je uplatilo samo 6 ekipa a do pocetka manje od mesec dana... nesto mi ovo izgleda da ce srbija i okolne zemlje da puknu za ovaj kode5... dal je moguce da ce silne ekipe da odaberu ove lige koje se svaki dan prave na nonsteam serverima :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Dobro bre ljudi jel vi kapirate da je bila ng, bozhic, i slave pre toga KO CE PLATI SVO TO PICE? A? chekaj sad nema nishta ovih dana, platice se polako :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 stoka seljacka uplatila Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 A koliko ekipa se prijavilo "preliminarno"? I koliko treba da uplati da bi se reklo da će Code5 uspeti? Tj. preko tih 6 ekipa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Do sada je uplatilo samo 6 ekipa a do pocetka manje od mesec dana... nesto mi ovo izgleda da ce srbija i okolne zemlje da puknu za ovaj kode5... dal je moguce da ce silne ekipe da odaberu ove lige koje se svaki dan prave na nonsteam serverima :S pitam li se ko im je to omogucio :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 ma bre laki uspece bre to, prijavice se ljudi, samo sto su svi pickice, plase se poraza, ko da su stotine eura u pitanju... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Srpska posla, sve u zadnji minut :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unconquerable^ Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 mi smo uplatili :D jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejj :) eh... kad su Subotichani redovni :) Quote www.ess.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Suboticani su i do Topole cak stigli na tur LOL :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts