fatboy Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Ne znam dal je bio topik ranije, anyway, ko od vas prati ovaj novi serijal The Clone Wars iz Lukasove kuhinje? Daje se na onom Cartoon Network kanalu namenjenom bogatunima, na torentima redovno izlaze nove epizode.... stigli su do 11-te ako se ne varam. Skidam ih redovno i mogu vam reci da je solidno odradjeno sve, animacija, zvuk a i sama radnja epizoda (ako izuzmemo jednu u kojoj je Jar Jar glavni protagonista). Za razliku od prethodnog Clone Wars Cartoon Network serijala koji je radjen u stilu Samuraj Dzeka, ovaj serijal radjen je kompletno u CGI stilu, znaci rendering 100% nista rucno crtano. Iz pocetka mi je delovalo malo cudno ali posle par epizoda kad udjete u trip skroz je dobra serija, pogotovo jer otkriva te on-side stories iz tog perioda za vreme rata klo(v)nova... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 da citiram The Big Bang Theory: Sheldon: I'm sorry but I'm not going to watch the Clone Wars TV Series until I've seen the Clone Wars movie. I prefer to let George Lucas disappoint me in the order he intended. SW franshiza je odavno vec okrenuta maloj deci. zbog ubacivanja togruta padawana i nivoa inteligencije razgovora sam pozheleo da sebi izbodem ochi. ukratko za one koji se premishljaju da li da gledaju: serija je tri puta gluplja od The Phantom Menace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 ^ What he said. U principu, ne bih imao nishta protiv da serija bude okrenuta deci, ali ovo mi se ne bi svidelo pa tachno da imam 6 'dina... dosadno je jebote, lejmerski motivi u svakoj epizodi. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Ajde sada, kada su hejteri rekli svoje, da kazem shta mislim o ovom serijalu - pricha je interesantna, animacija je odradjena na nivou i po meni je ova crtana serija jako dobra. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 S jedne strane u pitanju je dodatni pokušaj da se kešira na SW franšizi šiftovanjem cele stvari prema manje zahtevnoj publici (deci) bez potrebe da se u isto vreme hvata u koštac sa punokrvnim filmskim nastavkom (koji bi morao da zadovolji daleko širi auditorijum), sa druge strane nije sve baš toliko loše i infantilno. Clone Wars film koji predhodi seriji je ostavio sasvim zadovoljavajući utisak, odgledao sam dve epizode i čekam da celu sezonu slistim odjedanput kada je završe sa prikazivanjem. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 ja gledam kad imam vremena, nije toliko loše zaista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Ja gledo ranije, mada mi je bilo bzvz sto su epizode trajale po 10 min. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Ja gledo ranije, mada mi je bilo bzvz sto su epizode trajale po 10 min. btw javite mi ako se serijal zavrshi nabijanjem klinke na anakinov lightsaber ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 ^^ za sliku Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 trebao bi nam jedan star wars: christian bale begins :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Ne, treba nam Star Wars: Lucas leaves the series... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 debilno ali sam lolovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts