Myst Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Radi i zadnja verzija Hamachija, nema veze što u igri stoji lokalni IP. Evo, čitav božiji dan igram sa random likovima na netu. Samo uradiš kako je Nemi Zmaj napisao i mora da radi. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 evo ja i skituljko igramo preko ovog programa gameranger za sad radi ok ali se desava tipa savkih 20min da pukne opet pa idemo load game i to je to ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Dobro je, bitno je da ti je konačno proradilo :) Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 evo ja i skituljko igramo preko ovog programa gameranger za sad radi ok ali se desava tipa savkih 20min da pukne opet pa idemo load game i to je to ^_^ koji je to program, nesto slicno kao hamachi...meni hamaci opet nece da radi, nemam pojma sta je u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 aj ako neko hoce da igra, neka se javi mooooozda bi imao vremena sutra uveche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 koji je to program, nesto slicno kao hamachi...meni hamaci opet nece da radi, nemam pojma sta je u pitanju http://www.gameranger.com/ to smo nasli preko heroes community sajta kao alternativu odlican programcic @leisure moze da se igra cak mozemo i neki ffa ili 2v2 kako god samo ako neko nadje i sheruje mape koji su relativno balansirane i ne previse glupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) Napravi mrežu pa okači ime i pass. Nisam 100% siguran ali mislim da ću biti slobodan sutra naveče. Ja neću u grad večeras, sve me boli od sinoć. Ako je neko zainteresovan može i večeras koja partija. @killYg0r: Hajde, molim te, pokušaj još jednom preko Hamachija. Nešto mi se ne instalira taj GameRanger, pogotovu ako puca svakih 20 min. Igrao sam danas preko 8h na Hamachiju i nije me diskonektovao ni jednom. Edited March 14, 2009 by MI5T Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 e pa ok onda ko oce nek skine ovaj program posto meni i skituljku ne radi sa hamachijem a ni duletu ja cu da hostujem tamo zovem se igor ^_^ desription RUR i password rur heroes complete znaci se igra i moze na vent da dodje ko ima mic cisto da nebi pisali http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1340200 to je vent info puca samo skituljku kome je najverovatnije do neta kad uploaduje turn a hamachi ne radi 300% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Ok onda, igraćemo preko GameRangera. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Killy me upravo dobio 2 partije, a kao ne zna da igra. Moraću sutra da ti se osvetim za ovo poniženje :D Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 gg, 2-0 za mene za pocetak preko hamachija radilo bez problema ... 1.0.1.5 verzija dule daj msn da odigramo i mi koju preko onog programa ako ti ne radi hamachi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 aj dajte neke dobre mape :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 mi smo igrali random mape ali ko sto rekoh ako neko ima neke turnirske proverene nek ostavi link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 gg, 2-0 za mene za pocetak preko hamachija radilo bez problema ... 1.0.1.5 verzija dule daj msn da odigramo i mi koju preko onog programa ako ti ne radi hamachi :D desi kili sto godina:)...ja kao nesto ucim, al valjda cu naci vremena za jedne heroje, mada nisam igrao jedno tri godine:)...svrati na mirc veceras recimo, valjda cu biti tu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 deal ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Da ne otvaram novu diskusiju :) zbog sitnice. Zna li neko kako da otvorim, raspakujem, sta god, *.lod fajlove iz Heroja 3? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Da, da, znam koliko je vremena proslo, ali cisto za one koji i dalje imaju frku sa igranjem preko neta (posto sam se ja patio sa tim ovih dana), evo jednog programa: http://www.tunngle.net/ Radi slicno kao GR - da li je bolji ili ne, nemam pojma, ali sve radi savrseno i to je jedino bitno cheers Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 pitanje je . da li si igrao 1vs1 ili vas je bilo vise . posto ima prevelike razlike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 igralo nas troje, i jebem li ga, nista nije stekalo(3 sata +/-) Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 e pa vrh onda posto u nekoliko slucajeva nama je cim igra vise od dvoje pucalo i na hamachiju i na gr-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 posto u zadnje vreme igram dosta heroje (a ovo je zadnji aktivni topik vezan za igru) jedna od najvecih cifara koje sam video sto se dmga tice sa blessom i oko 45 attack skillom ima neki veci epenis :D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 kili cheater igra sa geluom! pa kapiram da bi par stotina behemota sa blesom sabilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts