Jump to content

Mish, podloga...

VELIKI KURAC

Recommended Posts

zato sto je vnago nafurano reklamama :D mislim realno firma razer koja je stvorila ime reklamom a ne kvalitetom proizvoda. software im je nestabilan, laser isto. a igrao sam na 2-3 razer misha i ni jedan nije radio kako meni odgovara.

sto se logitecha tice imao sam mx300,g1,g5 i sad 518 i jedino mi g5 manje odgovarao mada sam ga koristio 1 godinu pa prodao za istu cenu za koju sam ga kupio.

sta znam subjektivno je misljenje ali probao sam dosta modela i do ovog sam zakljucka dosao.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

samo treba reci intelli 3.0 !!

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

zato sto je vnago nafurano reklamama :D mislim realno firma razer koja je stvorila ime reklamom a ne kvalitetom proizvoda.

Dobro je da nisam jedini koji misli tako. Da ne budem pogrešno shvaćen, prihvatio bih na poklon razera, ali ako treba da uložim svoje pare, ići ću na dugoročnu siguricu.

Edited by Corey

ALI IBRATE NAS KAKO MI RADI REZER DEATHADER SA QCKOM BRATE FTW NEMA BOLJE

TORIMA BRATORIXE BACI QCK I UZMI SAB I ONDA JE FTW

samo treba reci intelli 3.0 !!

Skroz je cudo kako su misljenja dosta podeljena stvar i da svakome nesto drugo odgovara meni je taj Intelli tesko djubre, mx518 je dobar ali mi je razer za dva stepenika bolji, svako mora da vidi sta mu bolje "lezi u ruci"(OMG PENAL).

SCJP.png

^e brate bolje da si pitao pre nego sto si kupio...bolje da si uzeo adder jer je vrhiji

/discuss

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...