Jump to content

problemcic

millanče

Recommended Posts

Desava mi se da se komp upali sam od sebe! :-) Jedno mesec- dva sam ga drzao u kabriolet varijanti, tj. sastavljen bez kucista, i palio sam ga na srafciger. Tada se to pocelo desavati, pa sam mislio da mozda dolazi do nekog praznjenja, sta vec, na konektoru za paljenje, i da ce sve biti u redu kada stavim u kuciste, medjutim, to se nastavilo i posle. A i ako zaista taj kontakt “okida” s vremena na vreme, verovatno bi onda trebalo da se desi i da se nekad i ugasi sam od sebe, ali to nikad nije bilo, komp bas super radi. Ne verujem da je problem u napajanju, jer je prilicno kvalitetno, ali opet sta znam. Evo komponenti:

Chieftec case veliki, mislim da se to zove “Mash”, sa mrezicom i vratancima;

Thermaltake 550W (TR2-550);

Gigabyte GA M57-SLI S4;

AMD X2 4400+

2x1GB Transcend DDR800;

320gb WS SATA i 320GB WD ATA;

MSI GF 8600GT;

Sta to moze biti? Istina, u selu sam, pa mi struja nije bas najstabilnija i najkvalitetnija, mada to bi pre trebalo da rezultuje restartom ili gasenjem, zar ne?

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Meni se restartuje sam od sebe... i provalim da ima neki glupi kontakt od power buttona (za paljenje) na plochi TJ izvukao sam onu zicu sa ploche da ne moze da se pali na dume na kucishtu komp... kada hocem da upalim komp.. gurnem zicu upalim ga i izvuchem nazad xD

/me pro ^^

Craziness is directly related to having a vagina.

Sta to moze biti? Istina, u selu sam, pa mi struja nije bas najstabilnija i najkvalitetnija, mada to bi pre trebalo da rezultuje restartom ili gasenjem, zar ne?

ako ti struja nestaje cesto iskljuci prekidac na napajanju (ili na produznom kablu) kad nekoristis pc

ili samo isljucio opciju u biosu:

AC_back.JPG

pw.JPG

• 2 weeks later...

U nekim biosima ima fora da namestish da se pc upali kad te neko pozove na telefon, ako si na dial upu... mozda ti je to podesheno...

jednom se upalio kada sam podigao slusalicu telefona, koli je utaknut u modem... onda sam u biosu pogasio sve sto ima veze sa modemom, i za sada nije palio, videcu jos...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO