togFU Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 (edited) Ovako, od pre par dana javlja mi se sledeci problem u vise verzija: -Radi zvuk u winampu, ne radi u youtube-u, kad pustim neki video u Gom playeru takodje nema zvuka (izbaci error: "Sound mixing device missing"), radi u cs-u. -Radi zvuk u winampu, radi u youtube-u, ne radi ni u cs-u ni u filmovima -Ne radi u winampu, radi u ovim ostalim :D Tako neke kombinacije, uglavnom vazno je da napomenem da kad restartujem radi SVE, tek posle nekog vremena se dogodi ovo o cemu pricam :/ Probao sam reinstall drivera za soundcard, ne pomaze :/ Anyone? Edit: Probao sam da skeniram koristeci NOD i aviru, nista nije pronadjeno... Edited December 8, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Mozda ti neka aplikacija pomera one slajdere u sound-u, meni su kad sam imao TV karticu npr. igre stavljale zvuk od TV-a na mute stalno, pa sam m,orao uvek da ga jelte odcekiram kad upalim TV. Probaj da nije to. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Oce GOM ako zaboravis slider skroz levo da ti smanji skroz zvuk, bar se meni desavalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 11, 2008 Author Report Share Posted December 11, 2008 Ovaj error je bio odgovoran za moj problem, posle malo googlanja saznao sam da ovo ima veze sa update-om windowsa, skinuo neki mali update od 2MB, i sada je sve ok. Eto, cisto da napisem i ovde, ako neko bude imao slican problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarovsk1 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 koji si skinuo,link? imam isti problem :) Quote :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 2, 2009 Author Report Share Posted January 2, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234903224 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Da evo i ja da se ubacim da ne pravim novi topic . Elem , problem je sledeci . Mikrofon mi u opste ne radi ( imam onu bubicu ) , znaci kada je utaknem prepoznaje je pc ali kada hocu da pricam sa burazom na skype mic ne radi u opste , cudno znaci komp ga vidi ali on mene ne moze da cuje niti u opcijama u kompu u control panelu namestim sve lepo ali kada pricam u njega nista ko da ga nema , sve je lepo podeseno , jeste da nisam koristio neko vreme mic ali je radio bio perfektno do pre jedan mesec . ima li neko ideju sta da uradim vise da bih proradio . Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 mozda ti je iskljucen 20db mic boost (ili negde samo "Microphone boost")? imas tamo u volume control na recording pa u advanced opcijama da to ukljucis also, mozda mu je jednostavno doslo vreme dumre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Ovaj error je bio odgovoran za moj problem, posle malo googlanja saznao sam da ovo ima veze sa update-om windowsa, skinuo neki mali update od 2MB, i sada je sve ok. Eto, cisto da napisem i ovde, ako neko bude imao slican problem. Hvala care, vec sam pao u ocajanje zbog istog problema. Nadam se da ce mi tvoje resenje pomoci. Kukao sam na svim mogucim forumima i tek se sada setih da pogledam ovaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 mozda ti je iskljucen 20db mic boost (ili negde samo "Microphone boost")? imas tamo u volume control na recording pa u advanced opcijama da to ukljucis also, mozda mu je jednostavno doslo vreme dumre? PA mic ima samo 2 meseca , platio sam ga 400 kintoca ....... Ne razumem , ali dobro . DA usput u tom Volumeu u opste ne vidi mi onako sivo je i ne moze da se pojacava niti nista , a vidi mic u Realtek HD audio manageru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts