alfa Posted December 9, 2008 Author Report Share Posted December 9, 2008 Znači, siguran si da ne postoje skriveni autorun.inf fajlovi na tim particijama? ima tih fajlova ali bez open=0 ... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 obriši ih u principu, autorun.inf ne treba da postoji na hard disku nigde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 9, 2008 Author Report Share Posted December 9, 2008 to je to,obrisao sam ih,sada radi sve kako treba... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Aj da se nadovezem,da ne spamujem novim topicom. Imam na kompu xp sp3 (prvo je bila sp2 pa sam patchovao),koji je potpuno zabagovao i restartuje se sam kad dodje do loadovanja windowsa. E sad,ja taj komp ionako moram da formatiram jer ga prodajem,ali bi mi vise odgovaralo da ga prvo nekako repairujem jer mi trebaju neki podaci sa C: particije. Pa me zanima koji xp da skinem i kako da ga narezem da bude butabilan i da moze da repairuje? "pukao" je win. tu mora format.. tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Često koristim CCleaner i registry klinere, Windows mi je cakum-pakum, nemam potrebe za reinstalacijom :) da ne otvaram novu temu, koji su dobri reg čistači sada ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 CCleaner za te površinske radove, a od ostalih sam poslednji put koristio WinDoctor iz Nortona koji je bio dobar ranije (i radio bez instalacije), al je malo mator sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Koristim i ja CCleaner, ali reko možda ima još neki dobar za upariti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts