edd.freak Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Jel ima neko iskustva sa ikomom i csom?Imam 512/256 i radi super sto se tica down/up,ali su losi pingovi,na stranim su oko 70-80 prosecno.E sad ima jos jedan problem a to je sto kad igram na stranim serverima drugim ljudima seckam,warpujem,sta god,kada se krecem pa kenjaju i kikuju:).Meni radi normalno za takav ping,a kad me neko gleda seckam,wtf? evo pingova ka googlu,mislim da je to lose http://img216.imageshack.us/my.php?image=pingro5.jpg Pa ako neko ima ikom,da razmenimo iskustva :),dal je to do mene nesto,il su oni krs.Imam mogucnost za telekom adsl,za slicne pare 756/64,al kabl je kabl,pa bih jos razmislio. eto tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Loši pingovi 70-80? Pa ne igraš u LAN-u ffs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 ex_interp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Loši pingovi 70-80? Pa ne igraš u LAN-u ffs. prema nemackim serverima ping je ~30 preko sbb-a. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 strashno nestabilni pingovi prema googlu ... Ja sam isto razmishljao da uzmem ikom cable ali izgleda da radi ochaj :) (barem za cs) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 moje misljenje da u srbiji je sve djubre osim sbb-a..tako da lincuj komsije da sakupish u zgradi preko 50% saglasnosti da predjete na sbb i oni ce doci, to ja planiram u mojoj zgradi, samo cekam da mi doqrci Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted December 5, 2008 Author Report Share Posted December 5, 2008 ex_interp je 0,1 nisam menjao nista tu to suba ne znam,mozda nekom drugom ko ima ikom radi dobro,njih ja trazim da mi odgovore,ako ima takvih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ne slusaj dyleta njemu su i siptari dobri ..... i sbb nekom radi odlicno nekom radi ocajno.....vidi da li mozes da testiras npr taj ikom nedelju dana :D mada prelaziti na adsl paket taj i da imas 64 128 ili 192 upload je glupo po meni 256 je mnogo dobra stvar Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 kal1mero ne pricaj ako ne znas, na turnir dole bih isao samo ako bude srpskih ekipa, i SAMO iz tog razloga jer verujem da bi nasim ljudima dole znacilo kad bi mi dosli ! !!! Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 WTF 256 upload ??? Oo Ne prelazi na ADSL 756/64, ja ti kazem ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 kal1mero ne pricaj ako ne znas, na turnir dole bih isao samo ako bude srpskih ekipa, i SAMO iz tog razloga jer verujem da bi nasim ljudima dole znacilo kad bi mi dosli ! !!! LoL kojim nasim ljudima u Pristini? Ima ih fazon 10 ukupno o0 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Da znachilo bi im... bore se za opstanak, a ti si doshao da igrash igrice :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 evo vidis dule koliko ne znas nasih ljudi u pristini gotovo i da nema ....tu su samo oni koji rade kao prevodioci i to je to ....e moj dule .......... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ima nasih ekipa sa kosova licno ih znam koje bi trebalo tamo da idu na turnir...znam ih licno Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 pa ti si bacio spiku hoces da pomognes nasima iz pristine a tamo ima samo siptara :D znaci ko ode tamo podrzava proklete siptare ja ne znam kako ti mislis da odes na turnir u pristinu i pruzis podrsku tako sto ides da se igras dajes pare siptarima :D uplati te pare u fond ako ti hoces stvarno da pomognes Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 pa ti si bacio spiku hoces da pomognes nasima iz pristine a tamo ima samo siptara :D znaci ko ode tamo podrzava proklete siptare ja ne znam kako ti mislis da odes na turnir u pristinu i pruzis podrsku tako sto ides da se igras dajes pare siptarima :D uplati te pare u fond ako ti hoces stvarno da pomognes da uplati pare u fond da se obogati neki karic ili slican covek! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 da uplati pare u fond da se obogati neki karic ili slican covek! beograd? umiremo u parama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Dejan je realno u pravu. To sa fondovima nikad nije funkcionisalo, al aj stvarno batalite politiku na CS forumu. :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 beograd? umiremo u parama? pazi klinca sto se prijavljuje ... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 pazi klinca sto se prijavljuje ... Ironija decko ironija.... Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 pazi klinca sto se prijavljuje ... pazi matori to je tvoja prijava bila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 pazi matori to je tvoja prijava bila oh da sry pro. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 hm ali to nema veze sa ovim :) poenta je da je "to ide karicu u dzep" prijava u rangu "di su nashi novci" prijave shto naravno nema veze sa mozgom :D ako stvarno hoces da pomognes mozes sigurno da pomognes nekoj porodici dole ili novcano ili nekako drugacije a igranje kantera kao podrska je roflmao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 (edited) ae sad ne ide sigurno karicu al sta ja posaljem sms koji je 100din + pdv i kao tih 100 dinara ide u neki fond ? da a telekom zakine pola , pa neko drugi zakine josh pola i tako iz ruke u ruku pa ispadne da sam uplatio 3 dinara koji ce da podele na 50k srba na kosovu ako ti stvarno hoces da pomognes ovo predlazim svim ljudima koji pricaju kosovo je srpsko sidji dole kupi stan zivi tamo nek srbi budu vecina na kosovu pa ces da vidish da li ce siptari moci nesto da urade za nezavisno kosovo ... kosovo smo izgubili u periodu '90-'99 a ne 17 februara 2008 kad je proglasena nezavisnost to ljudi moraju da shvate... realno srbi su pobegli odande u vojvodinu i bg zbog straha od ubijanja , silovanja i ostalih desavanja albanskog nad srpskom narodu. Edited December 6, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts