crazy_radul Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Uzeo bih tft monitor 20" wide. Neznam kolko je pametno uzimati veci npr. 20" jer imam graficku 7600gt. Kolko sam ja primetio kod vecine 20 i 22 native rezolucije su iste???? Monitor bi uglavnom sluzio za igre i filmove i surf po netu. Mora da ima DVi i mora da bude ispod 150e i da ima odziv manji od 5ms. Da cujem preporuke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Mora da ima DVi i mora da bude ispod 150e i da ima odziv manji od 5ms. Ovo ne može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 moze i 5ms samo ne preko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Ne može 150 evra sa DVI-jem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 (edited) http://itsvet.com/proizvod/proview-ep2230w...monitor/269/626 a ovo? Mislim ovo je 22 inca ali neznam... Kazu da je na dvi slika bolja a ja vec imam dvi na graficku pa reko mozda ima nesto A kolko bi onda kostalo 20" wide DVI ?? Edited November 30, 2008 by CrAzY_RaDuL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Pa bolja jeste, ali pitanje koliko bolja na 22" monitoru od 150 evra. Skupi 200 i uzmi neki Samsung 20" sa DVI-jem i zdravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 (edited) Ne isplati se uzimati 20" kada za neshto vece pare ili iste mozesh da uzmesh 22". I ako ima DVI ne znachi da ce ti slika biti super, nego zavisi od monitora kakav je. btw pogotovo shto se na monitoru ne shtede pare, to shto sad uzmesh to ti ja godinama :-) Savet, skupi josh kintu i uzmi neshto shto valja, sem ako ti nije ultra giga mega hitno da uzmesh monitor. edit: vudi je uvek jedan korak ispred svih :PP Edited November 30, 2008 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 Neznam kolki je taj od 22" mislim nisam video u stvarnosti ali deluje mi dosta veliko. Video sam kod drugara benq neki 20.1" i mislim da mi je to nesto taman. Neznam videcu, ja sam mislio da kupim neki tako do 150e ustekam koju kintu za graficku posle. Razmislicu jos kako cu. Btw nije mi tolko hitno za monitor ali trebalo bi sto pre da ga uzmem jer ja mislim da ako nastavim na ovaj crt ima da se iscoravim! Vec 5 god ako ne i jace imam crt svaki put kad sednem i provedem neko vreme ispred njega osecam kako me bole oci... NEgo dajte neke preporuke za neki tft da ih pogledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-204...p_monitor/1/915 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Ne znam kako moze da ti smeta 22" jer je veliki u odnosu na 20". Pogotovo kada gledash filmove, gde ce ti 22" naravno biti mnogo bolje. Uzmi skupi pare za T220, ako bash nemash trenutno a hocesh da uzmesh monitor odma, mozesh da uzmesh na DO 3 rate.. jer na do 3 rate ne idu kamate. http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-t22...p_monitor/1/938 Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 ja imam ovaj,odlican je http://www.itsvet.com/proizvod/viewsonic-v..._monitor/14/725 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 (edited) Need DVI izlaz jer sad kupujem monitor pa tek za 5god sledeci :((( A pitanje kolko ce jos da budu u uportebi ovi analogni... Danas novo sutra vec staro Edited November 30, 2008 by CrAzY_RaDuL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Pa posto nemas nikakve specijalne zahteve, neka ti 2 kriterijuma budu zvezda vodilja : cena i izgled nekako sam ubedjen da ce ti najjeftiniji raditi posao. Ako krenes sad da gledas preporuke, doci cemo do nekog od 500 eura, ali pobogu on ima hdmi i savsen kolorit i kako to vec ide :) Ja sam sestri/matorcima uzeo znaci quart sa minimalnom cenom i perfektno radi vec >1 god. Sigurno je da neki samsung koji kosta 2 puta vise ima slabije probijanje po gornjoj ivici, ali cemu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 Gledam kod vecine 22'' wide rezolucija je ista kao i kod 20" 1680x1050 cini mi se. Nekako mi je logicno da je slika kod njega ili razvucenija ili su pixeli veci sto mi govori da je slika mozda mutnija??? Ali neznam neka mi neko objasni malo to jer nerazumem u cemu je fora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Nije slika mutnija, samo su pikseli veći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 Jer se to primecuje golim okom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Primećuje se ako se nabiješ na 20 cm od ekrana. NIJE MUTNA SLIKA, prosto ako je slovo na 20-inčnom monitoru visoko 3 mm, na 22-inčnom će biti, lupam, 3.5 mm. Ali će oštrina biti ista, plus je lakše čitati sa većeg monitora iste rezolucije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 pa taj fazon. za koliko bih otprilike mogao da zavaljam 930bf? Pokloni ga, najprostije je. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 (edited) A kontrast? tu mi nije jasno, kolko ja znam veci kontrast od 600:1 se i ne primecuje tj isti je kao i na 600:1. A tek kad ima 20k:1 nevidim zbog cega je to tako? btw naso sam nekoliko monitora koji su mi bas zapali za oko http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-225...p_monitor/1/990 http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-225...p_monitor/1/991 http://www.itsvet.com/proizvod/philips-220...monitor/12/1113 Ako moze neko da mi objasni razliku izmedju ova dva monitora??? mislim na ova dva samsunga Edited December 1, 2008 by CrAzY_RaDuL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Drugaru. Da ti ja dam savet. uymi neki 22" Wide za ~200 eura i prekini da se mucis. Tehnologija je zrela, za tu cenu svi modeli su ok. 20" nemoj uzimati, bilo je to neko prelazno resenje, mnogo je veci izbor kvalitetnih 22" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 sva tri gore navedena su wide 22" i oko 200e su... Zanima me razlika izmedju po meni indeticna samsungova monitora. MOzda samo izgled ili kvalitet ili nesto drugo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Uzmi u obzir i T220... ( ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 (edited) 2232bw ili T220 kad se saberu svi utisci koje sam video po forumima. 2232bw imam ja ali kolko sam skapirao vise preporucuju T220 Edited December 2, 2008 by eyel^ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Svodi se na isto, jedino koji ti se dizajn vishe svidi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted December 2, 2008 Author Report Share Posted December 2, 2008 mani te se ljudi i ovih 200e mi je vise nego mnogo nemogu vise od toga znaci to je vrh a taj t22 je 240e :( nema se shvatite ljudi. A koja je razlika izmedju ova dva samo dizajan ili i kvalitet jbm li ga ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts