Johnn1e Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 dolazish li ti almighty jewnnie ?:D Neh, ukinuli mi finansije i hranu :*( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 omg kosuta pa ti ne bi osvojio turnir ni da su ostale ekipe hendikepirane tt... btw viktore, nemas 8 sigurnih ekipa, 4gl ne dolazi jer je tour 10og, kad i onaj tour u mostaru... Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar paw Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) Damke, Joco da li imate ekipu i da li ste u stanju da dodjete na turnir ? NenNad_ ima kolokvijum, 4gl ide u Mostar ... ekipe koje dolaze: 25cm - Novi Sad (potvrdili) Inferno - Vrbas (potvrdili) MaYM - Novi Sad mix - Becej + NS thc (Matija, Wuksa) Last Word - Prijepolje organizatori (Viktor, kosuta) (mora neko) YuHU Potvrdite ako dolazite da znamo!!! 063 7413510 šaki / shaman Edited January 8, 2009 by Jaguar paw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 nema 4gl=ja osvajam turnir=kkthxbye :D ahahahahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 omg kosuta pa ti ne bi osvojio turnir ni da su ostale ekipe hendikepirane tt... btw viktore, nemas 8 sigurnih ekipa, 4gl ne dolazi jer je tour 10og, kad i onaj tour u mostaru... to za hendikep mi nagoveshtavash neshto da i pored tvog nedostatka iq-a i ostalih mentalnih prepreka imash shansu da osvojish ... jbg... more serious on topic.... daj bar da skupimo 8 sigurnih ekipa, to je vec neki ok broj... nece trajati predugo a nece ni prekratko, pa sledeci put da bude sve malo ozbiljnije i da se skupi baram 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar paw Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) more serious on topic.... daj bar da skupimo 8 sigurnih ekipa, to je vec neki ok broj... nece trajati predugo a nece ni prekratko, pa sledeci put da bude sve malo ozbiljnije i da se skupi baram 12 sada sam pricao sa nekim ljudima i poslao im poruke da mi jave sto pre da li dolaze sada u subotu Lw može bez Jove tako mi je Amel maločas rekao. Inferno dolazi tako je Acid rekao. Novosadske ekipe su tu. Čekam da ostali nesto kažu !!! pustio sam im poruku da se turnir pomeri za sledeću subotu ali da dođu pičke gamer-ske Edited January 8, 2009 by Jaguar paw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 (edited) OMG nema 4gl, ko ce osvojiti turnir sad??! Ajde skupite neku ekipu jos!!! Damke, pa zamenite samo yocu u toj vasoj ekipi i dodjite na tour... ako treba naci cemo vam mi igraca! BECEJ FTW! EDIT: ako dolazi LW onda ima 7 sigurnih ekipa i maym kao 8ma ekipa mora da potvrdi da ce doci! Zvacu ih uskoro da se dogovorimo... Edited January 8, 2009 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar paw Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) Glupi forum ovo je prvi put da sam mogao da se ulogujem na ovaj deo sajta bez mrtvog ERRORA !!! Ako necete da pustite poruku na fon možete naći Viktora na Face-u 24/7 Edited January 8, 2009 by Jaguar paw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Ne igra joca sa mnom nego ja sa njim.Tako da ja fakticki nemam sa kim da igram ali kazem ti smor mi sa bilo kim da igram i smor mi da se cimam mada uzima mi se tur :D, salim se nemam ni para ni ljubavi nista bre nemam jadan sam. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golca Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 pustio sam im poruku da se turnir pomeri za sledeću subotu ali da dođu pičke gamer-ske Pa pomerajte vidite da niko nemoze sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 ima 7 sigurnih ekipa i jedna sa 4 igraca, njima cemo naci nekog... jbg, kad 4gl ide u mostar jer je tamo veca nagrada, a nece ovde u ns da igraju sa nasim ekipama... A nis sere, nece da dodje, kao i kg... I yoca i damke isto kenjaju, damke bre picko jedna nadji ekipu!! :D damke nadji i druga! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Kada vec Buktop nece da organizuje, onda ja, kao njegov menadzer i predstavnik a ujedno i zastupnik Worldneta i Catacombe :D, sam odluchio turnir se pomera za 17.01.2009 da bi odziv ekipa bio veci Pravila su ona kao sto sam postovao najnovija verzija, -cm, best of 3, izvlachenje papirica za grupe, nagrade 1. 60% 2. 30% 3. 10% od uplata, kompovi su svi sa minimalno 1gb rama, mada vecina "vip" kompova su 2-4gb (ima ih ~15) , ima 10 kompova sa TFT monitorima, wide, 20" incha, igrace se iz obe igraonice istovremeno, konekcija izmedju njih je 20mbps, net ima za downloadovanje (otvaranje stranica i sl, jednom rechju http protok) 2mb, i za igranje 3.5mbps sa odnosom 1:1 ako neko hoce da se igra dok cheka prijave uradite u topicu koji cu uskoro postovati, da sve ovo bude uochljivije, a ne ovde, u ovom, koji je vec postao spam topic & post counter pimp place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 ima 7 sigurnih ekipa i jedna sa 4 igraca, njima cemo naci nekog... jbg, kad 4gl ide u mostar jer je tamo veca nagrada, a nece ovde u ns da igraju sa nasim ekipama... A nis sere, nece da dodje, kao i kg... I yoca i damke isto kenjaju, damke bre picko jedna nadji ekipu!! :D damke nadji i druga! :P ne seri kad ne znas :) nis ne dolazi jer se niko nije vido nisakim od onog tura u kg - i nenad ima neke obaveze na faxu tako da je zbog toga zasto mi ne dolazimo pare naravno nisu problem,vreme je sad zajebano za vecinu nas tako da zbog toga necemo doci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 dodjite sad 17 ako mozete :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Ne igra joca sa mnom nego ja sa njim.Tako da ja fakticki nemam sa kim da igram ali kazem ti smor mi sa bilo kim da igram i smor mi da se cimam mada uzima mi se tur :D, salim se nemam ni para ni ljubavi nista bre nemam jadan sam. imas mene i Worcraft :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 ti samo cuti plox.idi spremaj kolokvijum Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts