25cm-Matori Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 tako je, treba mi operacija, samo razlog koji je frost naveo nije sasvim tacan... razlog je to sto moram nekako da se otarasim njegove keve, a to mogu samo plasticnom operacijom :/ Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Sinovi tata i ekipa stize vidimo se na dan tur-a ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Ako yoca ne dolazi trazim ekipu dolazim iskljucivo sponzorisano nemam 1 dinar. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 dolazim 100 % ) jebeni lag ) damke jes corav? Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Turnir je ove subote, pochinje u 10:00 ujtru pravila, back door nije dozvoljen ni na 1. kuli, osim ako nije denyable, onda moze nebitno gde je .... 1 manta 2hex/eula (npr 1hex+1eul) 2 necro 2 arcane ringa 1 refresher podsetite me ako sam nesto zaboravio igra se 6.57b -cm u zavisnosti od broja ekipa ce se igrati partije, ali vrlo verovatno da ce se sve igrati na foru 3 partije, pa ko pobedi, ili ako bude 2-0 =gg odrzavace se u igraonicama catacomba i worldnet koje su povezane wireless konekcijom od 20mbps verovatno tamo 15 ljudi i ovde 15 u isto vreme, tj 3 partije, tj 6 timova istovremeno :D obe se nalaze na novom naselje, za vise nazovite silenciaa :D Edited January 7, 2009 by koshuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted January 7, 2009 Author Report Share Posted January 7, 2009 Yoco KAKO TE NIJE SRAMOTA!!!! Dva, ali dva puta si napisao da dolazis 100%, to je znaci 200% i na tvojih 200% ja dizem jos 200% a iz poverljivog sorca damketa sam saznao da neces doci na tur... I onda "zasto ne mogu pare na ruke!!?!?" Zato sto vi niste ljudi, vi ste svinje, prokleti gameri! Umrite u bedi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 pa kada suris sa turom, nit si izbacio konkretne podatke do danas nit ista, uzmes ko covek i stavis 3 nedelje pred pocetak, izbacis nov thread i stavis podatke, 2 nedelje prijave i znas ko ti dolazi kolko ce ekipa biti etc... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Jbg. Ivke je na zimovanju. Ima li ovde nekih slobodnih igraca? MaYM EKIPA TRAZI IGRACA SA BAR 2-3 GODINE DOTA ISKUSTVA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted January 7, 2009 Author Report Share Posted January 7, 2009 (edited) MARE POSTAVIO SAM pre mesec dana! Jaja mi vriste za razmazenu gamersku decu, ko nece da dodje na tur ne mora, a ko mi se pojavi nenajavljen dobice samarcinu, pa pesnicu i bice poslat kuci Edited January 7, 2009 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 uopste nije stvar u tome viktore nego uvek napises nestanes pojavis se etc, uzmes otvoris jebeni topic jos pre tih mesec dana samo za prijave tur je 100% 9og ostavis ove podatke iz posta gore, i das prijave do nedelju dana pred tur, i lepo znamo oce biti ekipa ili ne... aj izbaci realan broj ekipa koji ce doci, mi smo za samo nema svrhe ako je 5-6 ekipa... pogotovu sto sutradan idemo u mostar na onaj tur Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 prichali smo viktor i ja veceras nesto o turniru, oko 10 ekipa je trenutno, s' tim da ima josh dosta ekipa koje ce "mozda" doci.... e sad... ako neko ispali jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Jbg. Ivke je na zimovanju. Ima li ovde nekih slobodnih igraca? MaYM EKIPA TRAZI IGRACA SA BAR 2-3 GODINE DOTA ISKUSTVA. hahahahhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Yoco KAKO TE NIJE SRAMOTA!!!! Dva, ali dva puta si napisao da dolazis 100%, to je znaci 200% i na tvojih 200% ja dizem jos 200% a iz poverljivog sorca damketa sam saznao da neces doci na tur... I onda "zasto ne mogu pare na ruke!!?!?" Zato sto vi niste ljudi, vi ste svinje, prokleti gameri! Umrite u bedi.. pa da i dosao bi da je tur 9og ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 nema nista od ovog imo. :))))) Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 nema nista od ovog imo. :))))) ni ja do preksinoc nisam verovao da tvoja keva moze biti tako dobra u krevetu. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Jel bi mogao ovaj turnir da bude lan/net mozda? :P Preko neta mi bolja ekipa :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 ni ja do preksinoc nisam verovao da tvoja keva moze biti tako dobra u krevetu. srs.razer.Rat Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 lol turnir nije 9og????? ne dolazimo ni mi onda, receno je da ce biti 9og.... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 Moja ekipa, Talamaskina, Maym(luda deca novog sada), 25iq , Inferno(vrbas), Thc(matija), 4gl, Bokachino(neki mix becej,ns,bg,kg). To je sigurnih 8 ekipa, Tako da tur moze lepo da prodje! Nema nikakve potvrde od Hasana(toma,padez,nish) ili Gridija(dif,padez,nish). Na ove ostale neozbiljne ekipe, koje se nikada nisu u lanu pojavile ni ne racunam... Evo toma kaze da verovatno nece dolaziti, sto je veliko NE... RECENO? ahahah kao cuo si na pijaci neke babe pricale? zzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 nema 4gl=ja osvajam turnir=kkthxbye :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 ILI NE?! : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 dolazish li ti almighty jewnnie ?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Stex, ne prdi vise slomicu ti rebra... da li sam dovoljno rekao? Drago mi je sto smo se svi slozili da je 9.1.2009 idealan timing za turnir. vezbajte do tada! ???? Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 oprosti mu, on je iz Becheja :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 (edited) .. Edited January 8, 2009 by Silencioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts