f4ts0 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Dakle, drugari i novopeceni loverboy pomozite :) Treba mi link ili disk sa winxp embedded edition bootabilan. Hvala :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Microsoft.Windows.Embedded.Standard.CTP.DVD-MSBP NFO: Download: WE_Standard_CTP1.iso http://d01.megashares.com/?d01=46c0c63 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Shta mu dodje ta embedded verzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Da stvarno? Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2008 Author Report Share Posted November 27, 2008 (edited) Pa meni treba za thin cliente. Koncept koriscen na eurosongu 2008. Mada je sam koncept thin clienta (bar HPovih) morbidno glup. OS tu sluzi samo da se pozove browser sa javom i da se uloguje na ESX server (virt makine). Onda se nakaci na neki svoj OS koji mu je definisan na ESX serveru i voila. ALI!??? Da bi to radilo legalno potrebno je : win licenca na klijentu (iako je LOL koristimo samo da se nakacimo na ESX) win licenca na ESX ako ocemo da radimo na win(sto je ok) Sve u svemu 2 licence za 1 win?? LOL?? Tako da pravimo neki linux distro sa startup CMD koji ce se automatski nakon buta ulogovati na esx, kako nevjesti klijent ne bi imao ni taj 1 klik. A embedded nam treba jer smo razbucali vec postojeci na thin klijentu pa da vratimo :) Edited November 27, 2008 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts