Force Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 (edited) Elem , problemi se javljaju zadnjih mesec dana pc je relativno nov uzet pre 4 meseca . Problem je sledeci tj problemi : Desi mi se kada igram nesto , radim da sve stane na 5-10 sec i onda krene sve normalno ( kontam da je memorija ) Imam trancendovu 2 giga na 800 mhz. Sledeci problem je iskljucimi se monitor kao ono na stan baj rezim trepti plava tackica kod power dugmeta i nema slike i to od jednom ( kada igram WOW najcesce ) onda posle toga pocne da se cuje komp jako pistav zvuk i pokusava da se restartuje i ne moze i onda kao krene restart i ne moze da digne sistem i onda moram rucno da resetujem, kada se dize sistem onda mi izbaci kao iz safe moda normal itd.. kao nije nesto funkcionisalo pa nije mogao da digne sistem. PS: Bojim se da mi nesto ne rikne jer komp sam platio boga oca a novaca se nema naravno . Mislim da je u pitanju memorija jel sam uvek bio sumnjicav u vezi trancenda . Inace memorija je ona obicna skrnava nema hladjenje . Ali imam dodatna 2 ventilatora na hardu i maticnoj sto sam dodao a imam i OCZ reaperovo neko hladjenje brutalno , Sada hocu da cujem razlicita misljenja kako bih ustanovio 100% sta je . Hvala . Edited November 21, 2008 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 8800 GT 512 Gigabajt sa Zalmanovim kulerom . Ali sve je moguce . PS: Posumnjao sam odma na grafulju ali ne znam kontao sam da se dobro ladi . a kuciste je neko skrnavo pa kontam da ne izbacuje toplotu gde treba nego da kruzi u kucistu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 šta kaže start > run > eventvwr.msc > system? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Meni se to desavalo zbog pregrevanja graficke, najpre skrnavi 9250 pasivno hladjeni pa sad i 1650pro jer nisam ocistio kuler otkad sam ga stavio u kuciste, slika se zamrzne na neko vreme, onda se ugasi ekran ali se meni samo resetuje graficka, sistem nastavlja da radi, cak se ni igra ne srusi, posle 30s - minut se ekran ponovo upali i sve radi :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Isti simptomi ali nem ogu da skontam , znaci igram WOW i samo odjednom , ali sam igrao dosada sve zivo na mah rezzi i kako sada odjednom. I ja msilim da je graficka , sta sade da radim jebem li ga ima ovaj kuler na njoj kako moze dase pregreje jbte tt . šta kaže start > run > eventvwr.msc > system? Au brate zilion erora , sta sada da radim , jel moguce od jebene prasine da je posto mi je kuciste malo i zavuceno i mozda mass toplote i cao ugasi se graflulja . Edited November 22, 2008 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 pitaj canka da ti kupi nov komp! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 Nema para , kaze uzeli ovi pajtasi iz bg-a sve , kaze bice kada budu prestali da kradu :D PS: Jebo vas vise Canak sta mi ga na nos naturate :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 nosi ga u madjarsku na popravku :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 Pa vidi u everestu temperature kakve su ti, pa ces znati da li se pregreva nesto. Sacu ga skinem pa gledam . Hvala vam voodo rapid . nosi ga u madjarsku na popravku :D Evo odma ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Svi simptomi ukazuju na grafiku, mozes i da instaliras neki 3D Mark, i pustis u continuous da idu testovi a uporedo da pratis temp. To ce sigurno dobrano zagrejati grafiku, i ako onda zabode - znas ko je krivac. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 oki sacu vidim imam i 3d mark 05 i 06 . Do sada nikada nije zabo na 3d marku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 Izgleda da je ovo samo sa WOW-om sada sma igrao 3 min wow i desilo se isto . posel sam igrao UT3 i nista , sada ne kontam zasto samo wow ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 jer je djavoska igrica ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 jer je djavoska igrica ;D True . Evo sada igram vratio sam drivere sa cd-a koji sam dobio uz graficku i sada nema problema , doduse taj problem je bio samo u outlandu , sacu da odem tamo da vidim dal ce opet . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts