Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bole sexy macan \m/

slušao sam drugi sat, nije da sam čuo nešto novo ili preterano pametno, al iznenadilo me je što onaj lik sa klinikom za odvikavanje nije puno srao (osim što je reklamirao svoju kliniku, jelte)

Sustina emisije je da obradi neki fenomen, u ovom slucaju video igre, koji donosi srecu ljudima. Oni su se prvi put susreli sa gejmingom, kao sto pretpostavljam i velika vecina njihovih slusalaca, pa je prica bila opsteg karaktera i trudili su se da pokriju puno tema. Za nekog ko igra igre nije bilo nista novo.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

De ste bre drugari. Pogresio je covek za CS, ali nije bila poenta u tome. U svakom slucaju fino je tamo u radio beogradu, prijatni ljudi, svi kao nesto rade. Bas je radio jedno zaniljivo mesto.

Jebote, Bole počeo skroz da liči na Glavnog Baju, čak i iste rečenice imaju :D

Sustina emisije je da obradi neki fenomen, u ovom slucaju video igre, koji donosi srecu ljudima. Oni su se prvi put susreli sa gejmingom, kao sto pretpostavljam i velika vecina njihovih slusalaca, pa je prica bila opsteg karaktera i trudili su se da pokriju puno tema. Za nekog ko igra igre nije bilo nista novo.

ma jasno mi je da emisija nije bila namenjena gejmerima, baš zato i pišem zbog čega mi je bila zanimljiva. al sad kad si već rekao da je bila namenjena "civilima", moram da primetim da ste spominjali dosta stvari koje tim civilima ne mogu biti jasne.

odoh ja na Kop na tri dana da se oslobodim mojih NOVACA!

Dacu vam malo da napredujete :))

Ae vidimo se u subotu,nemojte da budete preterano smesni dok me nema :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

odoh ja na Kop na tri dana da se oslobodim mojih NOVACA!

Dacu vam malo da napredujete :))

Ae vidimo se u subotu,nemojte da budete preterano smesni dok me nema :))

ocu i jaaaaaaaaaa :((((

@topic bio sad na fudbalu,igrali napolju pod reflektorima na vestackoj travi...pokisli,uklizavali,lomili se...odlicno bilo sve u svemu :D.

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...