Jump to content

Kupujem Logitech G1

func1030

Recommended Posts

Kakav je taj copperhead uopšte ? Tačnije kvalitet posle dužeg korišćenja ? Lachesis isto ako je neko probao.

jako dobar, ovaj je mator 1godinu i odlicno deluje... mada ga ni ja, ni ovaj pre mene nismo mucili :)

I see by your outfit, that you are a cowboy.

^^

<3 logitech

rofl... razer je jedan od prvih profi misheva za igranje :)

nebitno, uglavnom utisci nisu baš najbolji. Skoro sam pročitao od gomile ljudi da se kod deathaddera levi klik istroši posle bukvalno pola godine, toliko o profi izradi.

ljudi vole samo da kake.... istrosio mi se klik,prekida mi kabal, sjebo se skrol....a to sto bilmezi bacaju miseve po astalu...motaju kabal kao da je konop itd....to je nesto drugo..

diamondback-a koristio 2 god ..... jos radi idealno kod burazera na kompu...

deathadder-a koristim skoro god takodje radi besprekorno..

lachesisa - imao...nisam mogao da se naviknem na oblik...laser sabija...inace igrao sam na qck heavy....

aj uzdravlje

Edited by dak1

lachesis moze samo da smeta vama koji ste navikli da drzite ruku maltene uspravno... ko sto voodoo rece, opustis ruku i 0 problema... a rekao sam metalna podloga , posto imam moju vernu krpa/sundjer od 60 kinti i desava se da se makne mis (par piksela) ako jace stisnem podlogu [:D] zato sto je DPI manijacki ... tako da bilo koja koja se ne ugiba pod rukom sljaka bez problema ... u igrama verovatno ne bi ni izvalio niko, nego kad seckas u photoshopu neka sitna govna pa se mrdne zbog toga je grrr... al ja sam cicija tu .. ne daje mi se kesh za ljudsku podlogu.. tj ocu bre neku koja nije A3 formata a da je ljudska

a za trajanje klika.. .gluposti.. samo vi sa anger managment problemima mozete da imate problema s klikom na misu.. aka ubio me.. omfg ae da lupam misa .. mora da je on kriv...

i da... moj sam uzeo "preko" za 4k nov... samo kod nas postoji firma *khm*games*khm* koja klempavi 50% profit na sve sto uveze ... jos sam jednom morao za ortaka da uzmem neku podlogu i lik me izhejtovao kad sam rekao da necu karticu za popust 5% , kad klempave 50% ... sabani realno

Edited by Junkie

ne daje mi se kesh za ljudsku podlogu.. tj ocu bre neku koja nije A3 formata a da je ljudska

evo i za tebe da ponovim: Razer exactmat, aluminijumska, zaista se ne gubi ni malo, kao sto joj samo ime kaze exact je :) Nije prevelika, aluminijumska, medjutim nesto je vise para, oko 3k din pa ti vidi :)

• Create New...