func1030 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Naravno da je dobro ocuvan . Ako neko zna gde u Beogradu slucajno moze da se nadje zalutali primerak , nek ne okleva da mi kaze :o) . This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 netjes natji provereno ;) obisao sam sve prodavnice nigde nije bilo. a ja sam moj dao za copperhead jbg. probaj u ns, tamo je bilo po prodavnicama davno. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 Hvala ti sudijo :D . Kako ti se cini copper posle G1 ? This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 ako nećeš polovan http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g1...mp_mouse/31/183 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 des :) meni je extra samo sto je to laser pa ono... nije za svakoga. ja sam g5 prodao zbog lasera al kao cini mi se da se copperhead mnogo manje gubi nego g5(imao sam prvu verziju) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Kakav je taj copperhead uopšte ? Tačnije kvalitet posle dužeg korišćenja ? Lachesis isto ako je neko probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) imam g1, perfektno ochuvan, ma ko nov, ako te zanima baci telefon na pm pa da se dogovorimo oko cene i preuzimanja. Edited November 11, 2008 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Kakav je taj copperhead uopšte ? Tačnije kvalitet posle dužeg korišćenja ? Lachesis isto ako je neko probao. jako dobar, ovaj je mator 1godinu i odlicno deluje... mada ga ni ja, ni ovaj pre mene nismo mucili :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 lachesis perverzija.. jedino sto moras da uzmes "metalnu" podlogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ne sviđa mi se što je simetričan, a i nemam poverenja u kvalitet razera. A metalna podloga, steelpad 4s, preskupo, a i kažu da se izlizuje brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 rofl... razer je jedan od prvih profi misheva za igranje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ne sviđa mi se što je simetričan Brate mili, ništa gore od onih iskrivljenih širokih miševa, ko da guraš ciglu po stolu. Simetričan miš je vrh, totalna kontrola uz minimalan napor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ^^ <3 logitech rofl... razer je jedan od prvih profi misheva za igranje :) nebitno, uglavnom utisci nisu baš najbolji. Skoro sam pročitao od gomile ljudi da se kod deathaddera levi klik istroši posle bukvalno pola godine, toliko o profi izradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) ljudi vole samo da kake.... istrosio mi se klik,prekida mi kabal, sjebo se skrol....a to sto bilmezi bacaju miseve po astalu...motaju kabal kao da je konop itd....to je nesto drugo.. diamondback-a koristio 2 god ..... jos radi idealno kod burazera na kompu... deathadder-a koristim skoro god takodje radi besprekorno.. lachesisa - imao...nisam mogao da se naviknem na oblik...laser sabija...inace igrao sam na qck heavy.... aj uzdravlje Edited November 12, 2008 by dak1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ljudi vole samo da kake.... istrosio mi se klik,prekida mi kabal, sjebo se skrol....a to sto bilmezi bacaju miseve po astalu...motaju kabal kao da je konop itd....to je nesto drugo.. ja tucem moj mx 518 ko nezdrav i nista mu nije :) KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAk1.V2L Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 pa dobro sad...nije da nisam tuko mog diamondback-a...al jos radi besprekorno..... zavisi koliko tesku ruku imas..... :):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 a kad ga opalis u zid jel dovoljno jaka ruka ? :))) KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 zavisi od zida Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 a tamo kod gie u vojvodini zidove ionako prave od blata i trske :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ti sa krutim kablom, ne javljaj se :) A sto se tice metalne podloge, Coery uzmi razer eXactmat neces se pokajati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted November 12, 2008 Author Report Share Posted November 12, 2008 hvala . Mis ne da drzi cenu nego je i skuplji nego pre dve godine :D . This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 darko pa ja sam iz modernog dela vojvodine :)))) KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 (edited) lachesis moze samo da smeta vama koji ste navikli da drzite ruku maltene uspravno... ko sto voodoo rece, opustis ruku i 0 problema... a rekao sam metalna podloga , posto imam moju vernu krpa/sundjer od 60 kinti i desava se da se makne mis (par piksela) ako jace stisnem podlogu zato sto je DPI manijacki ... tako da bilo koja koja se ne ugiba pod rukom sljaka bez problema ... u igrama verovatno ne bi ni izvalio niko, nego kad seckas u photoshopu neka sitna govna pa se mrdne zbog toga je grrr... al ja sam cicija tu .. ne daje mi se kesh za ljudsku podlogu.. tj ocu bre neku koja nije A3 formata a da je ljudska a za trajanje klika.. .gluposti.. samo vi sa anger managment problemima mozete da imate problema s klikom na misu.. aka ubio me.. omfg ae da lupam misa .. mora da je on kriv... i da... moj sam uzeo "preko" za 4k nov... samo kod nas postoji firma *khm*games*khm* koja klempavi 50% profit na sve sto uveze ... jos sam jednom morao za ortaka da uzmem neku podlogu i lik me izhejtovao kad sam rekao da necu karticu za popust 5% , kad klempave 50% ... sabani realno Edited November 12, 2008 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ne daje mi se kesh za ljudsku podlogu.. tj ocu bre neku koja nije A3 formata a da je ljudska evo i za tebe da ponovim: Razer exactmat, aluminijumska, zaista se ne gubi ni malo, kao sto joj samo ime kaze exact je :) Nije prevelika, aluminijumska, medjutim nesto je vise para, oko 3k din pa ti vidi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Jel probao možda neko ovaj Roccatov miš, svideo mi se review u SK? A što se tiče tih cena, jbg, nemam nikoga ko putuje često u inostranstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts