Jump to content

WoW Pricajte

Paja

Recommended Posts

ne, nego jel postoje neki pocetni pvp rewardovi, koji se ne kupuju arena poenima etc, nisam pratio poslednjih mesec-dva ;P

MOj savet...

Uzmi sad farmuj heroice i uzmi po neki Epic do 17og

17og izlazi honor gear 80lvl , ako imas 75k honora kupis nesto i grindas jos malo 24/7 i uzmes sve moguce za honor sto ti fali....

I sednes 20tog sa full pvp gearom i queeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kupujem Paladina samo da nije Tauren ili Troll, Moze gnome ili Undead.PM

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

demiselr8.th.jpg

let the arena begin :D

1. Reci mi gde si nafarmovao tolko kesa i za Gigantique i za epic flying skill i jos da ti ostane?

2. Vidim imas nove markove. Na sta da potrosim starih 55 Badges of Justice?

ps. juce igram wsg za ironmana, i opusteno jednu partiju sve ide kako treba, jebemo kevu. d/cuje lik iz gilda, upadne neki lik, uzme trecu zastavu i krene da trci. svi vicemo STOP FFS STOP, GIEF SENATOR FLAG!!! pici on bole ga kara. stigne na cap i mi vicemo DROP IT, on pita Why? i paf skoci na flag. winujemo, al sam se smorio. Inace dobio iz picke one express winove u ABu i WSGu.

1. Reci mi gde si nafarmovao tolko kesa i za Gigantique i za epic flying skill i jos da ti ostane?

2. Vidim imas nove markove. Na sta da potrosim starih 55 Badges of Justice?

uf u bcu sam imao oko 40k golda ...

pa sam prodao vecinu da bi imao da placam preplatu i net sebi ;p

a skupio sam bio samo od 10h mininga dnevno mesec dana imao neke stalne musterije i slicno kao pravi kinez

ne vredi ti nizasta.. posto su gemovi tipa 10 golda na ah a stari itemi se menjaju vrlo lako

lul sta ima killy na LB novo?? ,ja dao nekom liku da igra malo moj acc jer me smara lvlowanje a i gf pizdi ,a ortaci u skoli se upisali sto sam qpio wotlk a ne igram.

cujem da ste wi u brethrenu mass poqpovali one albanian dreakove :D !

Edited by zulmaluka

Downfall

treba mi wws 25 man pachwek killa u kom ima enhacment shaman ako ima neko

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...