Jump to content

WoW Pricajte

Paja

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ffs mogo sam da odem na poso danas

u win.

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

Koji je fail da vidis koliki je taj mach na taurenima i ostalim klasama ... jedno 2x veci od bilo kog two handera u igri :P

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ma da to su loodaci kod nas main tank uzeo mamuta i ring i jos izlevelovao profesije i ostalo mu jos 20k golda ...¬_¬

i da onaj item je samo za alijansu

elem

WoWScrnShot_112008_171825.jpg

najbolji bonus u igri ikada + imam i oba t6 bonusa uz to ... gg

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Vise razloga ... nije ovo samo blizardov UI imam 20tak addonova , samo izgleda kao da je obican.

U principu nema trenutno ni jedan bar addon koji je dobar bartender4 sux i ne svidja mi se , pitbull i dalje buguje a default je dobar trenutno uz par modifikacija kao sto su grid itd da se igra normalno.

juce mage iz guilda zabo 3xt7 za vece

jos samo par nedelja pa pocinje pvp pa ce svi krenuti da zivnu malo

do tad naxx clearing :p

Btw ubili smo onog bosa na heroic u wintergraspu mnogo je fun bilo , i branili wintergrasp pola sata horde bilo mnogo manje pa su imali po 100 000 hpa i one shotovali mada opet smo ih pobili usli unutra ubili bosa i dobili 4 t8 chesta.

tbh ja samo i cekam da krene arena sezona ...

Edited by StormScion

kada pocinje sezona da ne idem na wow europe sad, valjda cy da uzmem 80. do tad...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

do jaja.....btw, koji gear je otprilike osnova za arenu na 80om, posto nisam pratio pvp rewardove etc...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

ne, nego jel postoje neki pocetni pvp rewardovi, koji se ne kupuju arena poenima etc, nisam pratio poslednjih mesec-dva ;P

▲

â–² â–²

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...