PrimEviL Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 ROFL photoshop'd! sa druge strane, logovao se u 1am na tarabin acc, da vidim da li mi se popravio net(izgleda da jeste ), tek vidim da trazhe healera za naxx - /w, inv, gluth25m, token za chest, raid off, kknpthxbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Jebote, da su se 2 paladina ovako prepucavala na forumu pre 3 godine ne da bi dobili ban i obrisane postove.. nego bi im dosli modovi na gajbu! Gde ide ovaj svet :( Mi se ne prepucavamo,za razliku od drugih neadertalaca mi smo lepo pricali i nismo flamovali hihihi :P :* Vidis kako su paladini dobri ;) warriors of light i ta sranja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 kek! enivej... ako po 4. put dobijem pokvarena jaja ima da ubijem nekoga irl. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Ko ti uvalio pokvarena jaja? :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Ako jos jednom dobijem ticklebird hatchlinga pocecu da ih koristim za brisanje guzice :S "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) ja stvarno ne vidim problem prodati gemove, stavis ih na ah pre raida i svi se uglavnom prodaju. juce imao srece sa prospectingom. 14 stackova platio 300g, a dobio gemova u ceni od 900g :P EDIT: omg treci put zaredom kobra iz jajeta... ja ili aged yolk ili tu kobru dobijam. btw da li ima neko ally lika na frostmane i da ga ne mrzi da mi pokupuje petove i stavi na neutral ah. i to po 2 od svakog treba jos 1 liku :P Edited January 28, 2009 by Gankaloth Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 <= Avlijansa Fmane ovde....medjutim mnogo smara kupovina petova :P Ajd' shalim se, dodaj me na msn (ako imas) pa cemo sve da se dogovorimo :) "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Ja bi mu sad jedan edukativni ban na nedelju dana "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 25% ni crnom ciganinu ne bi uradio realno. 2 nedelje imo... "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 lol 25% :D ne ja undercutujem 1-10 silvera :P Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 tako je. on to radi najpodlije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 5k dps Voa :D dok se boss nije okrenuo ka meni :( Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 onda je bilo 25k dps na tebi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Bossovi prave ogroman threat na kravama ovih dana ;p "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 sve profesije su malte ne isti boost , evo npr meni kao retri pali. Enchanting 2x32ap na ring = 64ap , Inscription 104ap sholder - 40ap (soh exalted enchant) = 64ap , lw wrist enchant = 64ap. JC je trenutno u prednosti jer je flexibilan i mozes da biras koji ces stat da boostujes sebi + dodatni socket bonusi koje nebi imao ali kad izadju epic gemovi u nekoj od sledecih instanci boost od JC gemova ce opasti. Sto se tice zarade, ja trenutno pravim solidne pare od Inscriptiona. Pravim Darkmoon Card of the North, u proseku 150-200g po kartici a ako procuje of Nobles prodaje se na ah 1000-2000g zavisi koji broj. Ako te RNG ne sjebe moze da se zivi od toga dok skroz nepadnu cene kartica :D. JC sam hteo da uzmem ali sam odustao jer je svaki treci belf i svaki drugi DK jebeni JC i cene gemova su pale jako. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Spec ti je katastrofa, nisi uzeo elemental fury niti imp wf i soe sto je must.. Katastrofa za sta? Sta bre kenjas, kad ne znas kako trenutno igram? Idem na Loremaster titulu, tako da bi mi 3 poena na soe i 2 na wf bili propast. Ta dva talenta su za raidove, sto trenutno ne radim... Ne isplati se vremenski bacati toteme kad radim questove. Elemental fury primedba ti je na mestu, ali sam razmisljao za sta da je zamenim? Improved shields i ghost wolf mozda. Ali improved shields su stvarno dobar boost i dpsu i mana regenu, u zavisnosti od toga koji shield koristim. Plus instant gw uvek dobro dodje u questovanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 convection ti ne treba, ne treba ti ancestratl knowledge i ne treba ti imp ghost wolf ako ne igras pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 treba mu imp ghost ako radi questove,gubi manje na vremenu.. mislim korisno je. nece umreti ako uzme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 ko jos radi kvestove kad je lvl 80 a da pve whores Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) uh sinoc odigrasmo 19-7 u 3v3, konacno krenulo da stima. btw kad smo vec kod profesija razmisljam da dropujem LW, ima pun kurac ljudi sa tim a i da nema mene sramota da uzmem vise od 5g po itemu, jer ni nema loot recepta. Oce dati nesto lepo u Ulduaru ili je to sad najbednija zanatska profesija? edit: e da zaboravi sta sam teo da postujem. sinoc u naxx dropnuo tanking staff of heigana i posto svaki druid vec ima uzmem ja. i sad razmisljam, insane agility, insane stamina, armor bonus i solidan ap. meni kao hunti sve to treba u areni. sta vi mislite, jel ovo nub ili pro zamisao? Edited January 28, 2009 by bionic.man "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 cela poenta instanci je da uzmes iteme da bi igrao bolje arenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) kada porastem, hocu da budem kao killy Edited January 28, 2009 by Italiano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 cela poenta instanci je da uzmes iteme da bi igrao bolje arenu pvp igracha da,ali za ghost form sam mislio za levelovanje da je potrebno jer koristi :> za lvl 80 ti ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Annihilator Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) http://blue.mmo-champion.com/11/1469730042...m-overview.html EDIT: New Arena Matchmaking System Overview Edited January 28, 2009 by The Annihilator Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 http://blue.mmo-champion.com/11/1469730042...m-overview.html EDIT: New Arena Matchmaking System Overview sad dodjoh sa treninga koji je trajao 3h mrtav sam umoran i bacio sam mozak na ispashu :p ae neko nek ukratko objasni sta pise u tom overviewu mrzi me da citam :< "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts