Jump to content

WoW Pricajte

Paja

Recommended Posts

Ok...lik je prvo promenio mail na moj,dao mi je user i pass i ja sam promenio pass. Posle toga mi je dao cd key-eve,sq i sliku pasosa na koga je registrovan acc. Proslo je 2 dana i lik se javlja u fazonu "sad je na tebe red da odradis isto". Meni je jos uvek bilo sve sumljivo i uzmem jedan prazan acc sto imam sa nekim shamanom lvl 11 da mu poturim da vidim sta ce da se desi :). Uzmem promenim mail na njegov,on dobije verifikaciju,dam mu user i pass. Cim je dobio user i pass dobio sam poruku "Welcome to the new generation of scamming,you have been owned so HARD! Bye bye". Par sekundi posle toga sam pokusa da se ulogujem na njegovog mage-a i naravno nisam mogao. Na moj acc koj sam mu srecom poturio isto nisam mogao da udjem,niti da ga povratim brzinom kojom je on povratio svoj acc,znaci trebalo mu je citavih 20-30 sekundi da povrati acc za koj sam ja imao mail change na moj mail,ja sam samo znao pass itd...+ svi znamo koliko je blizz efikasan kada izgubis 90% bitnih detalja za acc,cekanje za takve stvari u proseku od 2 nedelje do mesec dana,a on je ne znam kako izveo za 20 - 30 sekundi. Ako nekog zanima mogu i ss da bacim da vidite. Lik je imao do jaja pricicu...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja levelujem kao prot i sam reshavam questove za 2/3/5 ljudi :< I ne radim nista sto je Italiano napisao,niti mi se svidja ta rotacija,spamovanje je deo mehanicke igre - mehanicka igra = noob play.

Dokaz moje igre da kazem,je poziv raznih igraca da im tankujem instance koje su iznad mog levela,tako da sam i dalje u Dragonblightu a level 77 :> thanks to them.

Ma kakva rotacija... U istancama imas hilera i ides 5-15 moob pull nikada nisi OOM i samo przi svaki CD svega :)... BTW u pravu je sa jednom stavkom mora holy shield non stop

si siguran da je stavio mail na tvoj mail? probao si da retrivujes password ? mozda je stavio mail koji pocinje na isto slovo kao sto pochinje tvoj mail , posto se tamo i ovako ne vidi cela mail adresa nego samo prvo slovo?

edit: jedino sto mi pada na pamet trenutno a da moze da bude toliko brzo kao sto si rekao

Edited by nebra

Ma kakva rotacija... U istancama imas hilera i ides 5-15 moob pull nikada nisi OOM i samo przi svaki CD svega :)... BTW u pravu je sa jednom stavkom mora holy shield non stop

Holy Shield se refreshuje non stop shto je logicno.. ali nema tu neke specijalne rotacije niti bilo kakve ,i dosta chesto koristim

Hammer of the Righteous jbg on ima ulogu nekog "cleave" efekta.. i dosta je koristan. Mada je sa Palom lako tankovati pogotovo kad imas 2 taunta i 2 high threat spella.

si siguran da je stavio mail na tvoj mail? probao si da retrivujes password ? mozda je stavio mail koji pocinje na isto slovo kao sto pochinje tvoj mail , posto se tamo i ovako ne vidi cela mail adresa nego samo prvo slovo?

edit: jedino sto mi pada na pamet trenutno a da moze da bude toliko brzo kao sto si rekao

mozda je u tom trenutku on otvorio mail sa istim pocetnim slovom.. ? :> kao sto si spomenuo ukoliko Xerax nije cekirao svoj mail i retrieve pass..

oGvh0q0.gif

dzonika poenta tvog posta je?

Da probam sam retrive password i sve je bilo ok. Uzeo sam da citam malo na www.mmowned.com da vidim neke nove metode dal ima,ali niko ne spominje nesto ovako efikasno. A to da mu je ortak GM...onda jebes ti celu tu njihovu pricu...

Neka poshalje ID i sve to neka pokusa da vrati nalog :>

Pa ce dobiti verovatno mail od blizza da su dobili od vise e-mail naloga iste podatke i perma ban ,kao sto je meni NAS covek to uradio, cekam ga jos uvek ,znam ko je ali nista ne imenujem jos uvek,doci ce mi na zicer a kad to bude,pozelece da se nikad nije rodio ili da je zensko i da ne igra wow vec barbike..

Edited by Coyote

oGvh0q0.gif

ortak koji je ranije trgovao sa accountovima je ima slican slucaj. Samo sto je on provalio da je ovaj scamer i cim mu je scammer dao acc on mu disuje sav gear i zabode sve golde. Trebao si i ti isto da uradis ;p

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

@coyote - da si bolje prochitao shta sam pisao, video bi da je "idealna" rotacija potrebna "SAMO" ako radish raid sa ljudima koji izvlache jako visok dps(3.5k+), gde je poenta da non-stop imash neshto da radish i da minimizirash prazan hod. kada naviknesh na rotaciju, drugachije gledash na to. nema nekog definitivnog nachina i jedinstvenog redosleda, radish ono shto treba u zavisnosti od situacije, ali u "stabilnoj" situaciji, kada je tank'n'spank, dobra rotacija pomazhe izvlachenju maksimalnog aggroa, shto je i poenta.

lichno, u zavisnosti od dpsa, ja ponekad radim samo holy shield i judgement.

@coyote - da si bolje prochitao shta sam pisao, video bi da je "idealna" rotacija potrebna "SAMO" ako radish raid sa ljudima koji izvlache jako visok dps(3.5k+), gde je poenta da non-stop imash neshto da radish i da minimizirash prazan hod. kada naviknesh na rotaciju, drugachije gledash na to. nema nekog definitivnog nachina i jedinstvenog redosleda, radish ono shto treba u zavisnosti od situacije, ali u "stabilnoj" situaciji, kada je tank'n'spank, dobra rotacija pomazhe izvlachenju maksimalnog aggroa, shto je i poenta.

lichno, u zavisnosti od dpsa, ja ponekad radim samo holy shield i judgement.

ne slazem se da je idealna situacija..i nikad nemam prazan hod i ne radim rotacije jer tako igraju nubovi (shto smo vec konstatovali nekoliko puta)...

oGvh0q0.gif

...i onda mi se upali omen, okinem maul, kritnem ga za 10.5k (jer su mi se nastakovali buffovi od ostalih, konacno su stali kako treba)...i onda...a ne cekaj, pricate o loladinu?

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

ako nemash prazan hod - radish rotaciju. it's just that simple. nije rotacija samo ono kako ti je neko rekao da treba da radish, rotacija i ne mora da bude istovetna. jbg, ne morash mi verovati.

slazem se da rotacija nema prazan hod,ali ti si na pocetku govorio o istovetnoj rotaciji(ili je tako ispalo-nesporazum(nadam se))..sa kojom se ja ne slazem :<

samo sam hteo da kazem da se ne radi klasicna rotacija kod mene kao npr. kod nekih dps klasa ne znam rogue, 3 poena, s&d,5 poena rupture,3-5 s&d,tralala... dajem banalan primer.. kapiramo se valjda slazemo se u vezi teorije rotacije..samo se nadam da je doslo do nesporazuma i da ne mislimo da i u tankovanju mora da se ide istim sistemom kao sto sam procitao u tvom prvom postu,vec jednostavno radis skilove po potrebi i odrzavas threat rate

:)

oGvh0q0.gif

za rotaciju - generalno, idealna rotacija ti je potrebna gotovo iskljuchivo ako u raidu/grupi imash nekoga ko izvlachi jako visok dps pa pravi visok aggro. mozhesh i izguglati bolje vodiche za pala-tanking od ovoga shto cu ti ja nabacati ovde, ali generalno, poenta je da ti holy shield uvek bude upaljen, da koristish judgement kada je spreman i da koristish shield of sanctuary odmah iza judgementa zbog librama.

rotacija je 969696(9 = holy shield, judgement, consecration; 6 = SoS, HoR, random spell(exorcism/holy wrath vs ud, HoJ na -20%)

jbg, "gotovo iskljuchivo" u mom rechniku znachi - "skoro nikada", ali moguce da greshim.

moja poenta je da se "idealnom rotacijom" postizhe najvishi TPS shto je bitno na bossovima tipa patchwerk gde dps treba da divlja. ne da treba koristiti bilo shta shto ti drugi savetuju ako sam nisi navikao na to.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...