Jump to content

WoW Pricajte

Paja

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sinak, ae lepo igraj war i nemoj muchiti njegove muke. i svi srecni. kk?

ok samo mali offtopic..

1. jel si ti njegov advokat kad na stvari koje su upucene killyiju ti odgovaras?

2. "sinak, ae lepo igraj war".... ovakvu vrstu patronisanja primenjuj na decu koja imaju manje godina od tebe. smesno zvuci kad to kazes nekome ko je 5 godina stariji od tebe. tako da sinak, ae lepo me se ti prodji, igraj WoW, budi srecan sa svojim "achievement-ima", a mene pusti da se cudim i da mi nije jasno zasto bi se neko nervirao jer ne moze da dobije jos 10-20 poena. ko deca koju gledam po igraonicama koja iz frustracija lupaju po stolovima, tastaturama i misevima i placnim glasom "aaaa... baaaag, aaaa ubio me iz skoka... wah wah.. kme kme...". bezveze...

ontopic:

ako je neko DK nek obavezno nadje ovo. juce sam ukucao warlock-e 74, 75 i 80 blizu Conquest Hold-a, 76 lvl DK/UD. unholy specc + 10 sec imunosti na spellove... magic users bane :DDD

ok, znam da su pojmare (bas se vidi da su losi igraci), ali feeling je oooodlican :D

pitanje1: da li plague strike (posto skida HoT-ove sa mete) zaleci druida ako mu skine lifebloom? meni se cini da ne ali da li neko moze to da potvrdi?

pitanje2: sa kojim klasama imate problema u 1v1? meni jedino prave problem paladin, arms warrior ako me zune execom prerano i ponekad rogue.

Edited by BarcaS take 2

Ja sam u lolianci. :O I imam 1000 tih medjeda na 2 chara, samo ih nisam dobio jer tad nije postojao achivment :O I moja mace je lepsa od svih ostalih mounta zajedno :O Ne racunajuci frostwolfa i war skeletonhorsa :O

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Svaki hordas danas na frostmaneu ima tog medjeda, tako da nije nista posebno vise :p

I josh jedan dubokoumni post, kao i ostalih 686...Chekaj, da skupim koncentraciju da bolje ukapiram...

Mmmm,da...Kada nije nishta posebno, koliki scrub morash biti da ti nemash, dok svi ostali imaju....

Gotivni su postovi u kojima se ljudi self pwnuju.

@Barcas - Koliko se secam svaki dispel lifeblooma je lecio lika instant

@Xzor - svaki nerf je neminovan vremenom zbog xxxxxxx broja ljudi koji stalno kuka

@Koma ja nemam taj mount :P

to znam, ali ovde ne pise dispel nego remove.. a i ja kad sam skidao sa plague strike-om.. nisam primetio ... ne znam, nisam pametan :)

arghhhh, ova 3 dana kao vecnost jbt...

da uzmem vise mrtvi wotlk, oci su mi ispale od majnovanja danas, znaci ubistvo...hteo sam da odradim deo achievementa za explorovanje, ali odustao sam posle prve oblasti, barem da je u outlandu ali hodajuci mount = no thanks....

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Nije los ovaj unholy Death Knight, svidja mi se i sama klasa. Za sada levelujem kroz Nagrand, ovaj 60-70 leveling je taka boza da je to strasno, jedva cekam Northrend : )

Inace, jos uvek trazim nekoga da mi izleveluje paladina, sa 55 na 70, placam u draguljima i dalje, kaman : ((

I josh jedan dubokoumni post, kao i ostalih 686...Chekaj, da skupim koncentraciju da bolje ukapiram...

Mmmm,da...Kada nije nishta posebno, koliki scrub morash biti da ti nemash, dok svi ostali imaju....

Gotivni su postovi u kojima se ljudi self pwnuju.

Nisam hteo da se osetis uvredjenim, sry :(

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Nije los ovaj unholy Death Knight, svidja mi se i sama klasa. Za sada levelujem kroz Nagrand, ovaj 60-70 leveling je taka boza da je to strasno, jedva cekam Northrend : )

Inace, jos uvek trazim nekoga da mi izleveluje paladina, sa 55 na 70, placam u draguljima i dalje, kaman : ((

LvLujes sa Unholy = Epic fail...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

wowscrnshot112708233024ss1.jpg

10 man ociscen za 3 raida tankovi su nam bili full blue kad smo poceli :)

tbh ocekivao sam vise od instance

odemo do Sarthariona i ubijemo ga u 1 pokusaju

nevidim poentu ovoga.

edit:

megalol nadjoh jos jedan screenshot :) mora da ga okacim

wowscrnshot112208234031rz2.jpg

[roflmao]

Edited by Capma

Interrupts better than Kanye

black war bear \o/

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...