Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

Core 2 Quad Q9450 2.66 GHz (oko 250e)

Gigabyte GA-EP35-DS3L (oko 70e)

4x 1GB Geil Ultra DDR2-800 (oko 65e)

Asus HD 3650 256 MB GDDR3 (oko 50e)

2x Western Digital 750GB Caviar SE16/Blue (oko 190e)

Cooler Master Real Power 520W (oko 85e)

Cooler Master Centurion 534 (oko 60e)

Rezač nek prebaci iz starog lol

Ploča jadna i Real Power napajanje slabo? :) Kthxbye, reci mu da nema pojma i nek ide u Jugodatu pa nek mu oni preporučuju :P

Srsly, procesor jeste preskup al kad se bavi time čim se bavi, na tome se ne štedi. Gigabajtove ploče su odličan izbor, ja Asus varijantu u istoj klasi ne bih uzeo osim eventualno da mi je daju džabe, grafička tera sve aktuelne igre u 1280x1024, a napajanje je odlično i ima tih realnih 520 W. Kad je tolki stručnjak, što nije sam sastavio makinu?

real power rula, napajanja su deklarisana na 520W tkz kontinualnog rada, inache na momente moze da isporuche i 15% vishe tj oko 600W, ako zatreba.

vidim i da daju 5 dina garancije, dodushe ne znam da li je to kod nas krenulo?

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ne zezam te jebote

nego neki tamo krukov burazer misli da zna bolje od tebe. mislim stvarno :)

samo nisam siguran da li si u pravu sto se tice procesora...nesto mi u secanju da za te stvari za koje njemu trebaju bolje sljaka c2D. ne mogu da garantujem, ali kao sto rekoh, cini mi se da se bolje pokazao na testovima u takvim aplikacijama

(nemam vremena da guglam sad) :D

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Neka uzme samo Q6600, sve ostalo je na mestu. Za HD video mu ne treba ne znam kakva grafichka, verujte mi radim s HD videom vec nekoliko godina. Treba mu samo brz hard (aka RAID 0 koji je vudu preporuchio), mnogo memorije (ja bi na njegovom mestu uzeo 4x2 Gb umesto jake grafichke), dobar procesor (Q6600 veoma dobar za svoje pare) i WinXP x64 Pro i da cepa sve u 16...

А в чем сила, брат?

ne zezam te jebote

nego neki tamo krukov burazer misli da zna bolje od tebe. mislim stvarno :)

samo nisam siguran da li si u pravu sto se tice procesora...nesto mi u secanju da za te stvari za koje njemu trebaju bolje sljaka c2D. ne mogu da garantujem, ali kao sto rekoh, cini mi se da se bolje pokazao na testovima u takvim aplikacijama

(nemam vremena da guglam sad) :D

C2D je bolji za igre jer one jedva da rade i u dva threada. Svi ovi programi gore cepaju threadova kolko imaš jezgara, C2Q se itekako oseti. Q6600 jeste bolja kupovina iako ima 8 umesto 12 MB keša, al samo ako se dodatno nasvira jer 2.4 GHz nije bog zna kakva frekvencija...

Vudu, veruj mi, za PS, Indesign, Quark i obradu HD videa Q6600 je vishe nego dovoljan (koliko ja znam samo After Effects moze da iskoristi ta 4 jezgra) + je dosta jeftiniji od Penryna koji radi na 2.66 GHz. Ono shto ti stalno fali u video obradi je memorija za RAM preview i brzina harda koji treba da obezbedi realtime playback hiljada HD slika...

А в чем сила, брат?

C2D je bolji za igre jer one jedva da rade i u dva threada. Svi ovi programi gore cepaju threadova kolko imaš jezgara, C2Q se itekako oseti. Q6600 jeste bolja kupovina iako ima 8 umesto 12 MB keša, al samo ako se dodatno nasvira jer 2.4 GHz nije bog zna kakva frekvencija...

(koliko ja znam samo After Effects moze da iskoristi ta 4 jezgra)

a-ha! znao sam da photoshop ne koristi 4 jezgra (ne znam za CS4, mozda on koristi), a za ove ostale nisam bio siguran. ali eto, ako i srba tako misli, imamo 2 na 1. jebi ga vudi :(

dakle daj coveku neki brutalni c2d :D

http://www.tomshardware.com/charts/desktop...p-CS-3,826.html

tomshardware>SK

http://www.tomshardware.com/charts/

premier koristi 4 jezgra i tu je dosta bolji...e sad, ovi testovi za photoshop su za cs3 (ne mogu da nadjem za cs4, pa i dalje ne znam da li je bolji c2d ili c2q), ali neke naredne verzije ce sigurno koristiti to...tako da je q6600 way to go :D

Edited by peja_

Miloš Zečević says (12:00):

sta si to reko za mene na forumu ?!

sad cu da te priblizim bogu !!!

tras bum

headshot

nemoj vise nikada da si mi reko da sam retard !!!

koji siledzija :)

Нема  будућности без истине.

• unknwn changed the title to .