Jump to content

SATAN

The X
  • Posts

    3,126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Everything posted by SATAN

  1. Реки је прави јунак! Елем, док се неки плаше машина, Стари Стана се побратимио са једном:
  2. Сликао! Он је инкогнито и ПОСМАТРА(МО) ТЕ ЛАКИ! Чувај се!
  3. Истина. Први пут кад сам дошао у Деус, мислио сам да је неки (претекли) портир из Старог Меркатора. 😞
  4. Морали сте да чачкате Елвиса, ето вам сад. Био је управу за то што су направили спрдачину од целе приче и преувеличали (а тиме отворили пандорину кутију горепоменутим теоријама, изговору за невакцинисање деце и сл.).
  5. КИЛИ ЗАМОЛИЋУ ТЕ ДА БУДЕШ ПОЛИТИЧКИ КОРЕКТНИЈИ! ХВАЛА!
  6. Само да додам, још једаред, да си био у праву за неке ствари и да треба да ми то трљаш на нос. После кажу Сатан не прихвата критике!
  7. Био сам у Министарству Здравља и набавио списак домаћих сарадника. Списак постоји.
  8. То је тај дух! Хвала ти на томе, у моје име и у име Била Гејца!
  9. Лагова песма је фина! Можда дођем на неки рејв (сви знамо да нећу ал као супорт). Допао ми се Берлин, јако је фино организован, чист и трипозан (сунце у 10 увече хаха). Људи су опуштени и нико није претерано монтиран (као наше рибе и ликови), свиђају ми се роштиљи по парковима и дружење. Елем:
  10. Другари, ствар са птичијим грипом је измакла контроли. Али, како би избегли мешање фармакомафије, рептила, Бил Гејца и сл. који имају посебну агенду, одлучио сам да узмем ствари у своје руке и направим вакцину. Ексклузивно, вакцина против короне, птичијег грипа, нервозе, алкохолизма и ерективне дисфункције звана РуР БСЖ је у току развоја. Част да први прими вакцину (испитану, без 5г нано чипова, са Торлака) има @Elvis J. Kurtovic
  11. Sarita Bradaš, psihološkinja i istraživačica, angažovana je u civilnom sektoru i zaposlena u Fondaciji „Centar za demokratiju“ iz Beograda.
  12. Ћао другари! Ево пошто као неки маторци стењете, мало да донесем лепе вести: 1. Постао сам власник још стамбеног објекта у Батаји! јеј! 2. Сабио сам са тренинзима прошлог месеца ако неко иде на Видра Градац Трејл нека се јави: https://trka.rs/events/544/ 3. Идем у Берлин сутра, мало код Дулета на ракију(и кебап)!
  13. Слажем се са Фатом, што се овога тиче. ПРАВДА ЗА ФАТУ!
  14. И теби је тетка из Канаде послала новаца видим.
  15. Замислите ову двојицу, у војној бази, на обуци, са аутоматским оружјем https://en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs
  16. Један од разлога стања у земљи, у којој се данас налази иста, је та што су деца дебили 90их добила своју децу.
  17. Али како ћемо онда да примамо бустере? Само ако има 150 доза, овако не признајем боцу!
  18. Превидели сте један јако битан детаљ:
  19. Добио сам ту кравату за 5 година службе.
×
×
  • Create New...