Jump to content

MorbidPagan

The X
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About MorbidPagan

  • Birthday 06/11/1989

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.morbrishorder.com

Profile

  • Klan/Tim:
    Morbrish Order
  • Omiljene igre:
    World of Warcraft
  • Lokacija:
    Macedonia

Recent Profile Visitors

1,459 profile views
  1. Bilo je Blizzardovog posta da su po gresku poslali "milion" Armored Drakeova ljudima koji nisu zasluzili. Ne samo to, nego su neki likovi dobili i po 1+ zmajeva, jedan moj IRL drug dobio 2, drugi lik kod mene na Twisting Netheru dobio cak 3.
  2. Evo "malcice" sam zakasnio ali vidim da nekoliko ljudi igra na TNu pa evo :P SERVER: Twisting Nether IME LIKA: Venatik STRANA: Horde RASA: Troll CLASS: Mage PROFESSION: Tailoring/Herbalism GUILD: Napustio sam raiding guild pre jedno 2 nedelje (Vortex), sad sam u guildu mog alta, If in Doubt AFK Out :> PLAYTIME: Pretty much celi dan i noc Pozdrav guildu Mother Serbia, mislim da sam video nesto takvo pred Auchindonu pre neki dan :D
  3. IME LIKA: Venatik STRANA: <Horde> RASA: < Troll > CLASS: < Mage > PROFESSION: < Herbalism / Disenchanting > LVL: < 60 > GUILD: < Morbrish Order > PLAYTIME: < 19:30 pa nadalje :D >
  4. http://www.thottbot.com/?i=7662 Pozdrav. :)
  5. Pre 2 dana je Nefarian ubijen od strane Last Resort-a, najaci guild na Skullcrusheru. Sumnjam da ce dati neke informacija ali poseti forum na www.lrguild.org. P.S. Obavezno idi na Inner Sanctum forum, ima topic na kojem momci traze pomoc kako da sitgnu do fazu2. IS ne pomazu bas ali rekli su da ima neko "hidden switch" i da Blizzard ima uvrnut smisao za humor :D
  6. Na Skullcrusheru samo je jedan guild ubio Thunderaana, Last Resort, i mac je uzeo druid, jer je on zavrsio quest, zalosno jeste :D U BWL su do Nefariana, phase2. Sulfuras, Hand of Ragnaros je takoge napravljen na Skull-u, poseduje ga Pretender iz Method-a.
  7. Loot je bio na FFA, vidi se kad izlazi iz raida.
  8. Meni je snaga prvenstveno u mani, jer ako snemam manu, skoro je sigurno da sam vec mrtav. Jedan heavy runecloth bandage napuni skoro celi health jednom mage-u, a evocation manu. Uvek imam pri ruci i Polymorph, koji ce njemu napuniti HP, ali za to vreme cu ja sebi manu, tako da opet paladin gubi (u vecini slucajeva). Ovde nije rec o borbi na lvl. 20 recimo, jer je tada mage jadan za PvP, nema ni talente ni nista, nego na lvl. 60, i za primer uzimam frost/arcane build, jer znam da paladin vrlo retko moze pobediti takvog mage-a. Ali na kraju, skoro svi paladini na mom serveru su supci, tako da... :) @MarkoL: Ako nema mane, ne moze upotrebiti nikakav spell, a ako ja imam (frost/arcane) mogu drzati distancu neograniceno, sto znaci da je njemu melee beskorisan, jer ne moze ni doci do mene.
  9. Arcanite Reaper for the win! Heh imam jednog druga koji sebe nonstop zove "Rogue s plateom", i mislim da je opravdano jer samo od opreme ima +9% na crit chance, a talent build mu je Arms main/Fury support. Uostalom: http://wow.allakhazam.com/profile.html?98999
  10. Ovako: Na Kor'Gallu ima dosta srba, ima i gild ako se ne varam koji se zove <Suza U Oku>, a na Skullcrusheru ima svega, ima srba, hrvata i makedonaca, pa ko voli nek izvoli.
  11. Taj fatal error koji si spomenuo je najveca mana piratskih servera. Vidis, tako ces pokvariti prvi utisak, ustvari, ako se to moze nazvati prvim utiskom, neces videti nista znacajno tamo, samo errore #0, #132 itd. itd.
  12. Frost mage Ftw! Dobro je sto ima i drugih koji misle isto kao ja :)
  13. Meni nije jasno kako je uvek Skullcrusher jedini server koji ode offline, ne dok je maintanance, nego onako random, i niko se ne moze logirati po 3 sata. Ponekad i Stormreaver, Bladefist i Shattered Hand su u isto vreme down, ali Skullcrusher UVEK (A u sredu smo imali MC raid :P, bas kad je Skull bio down)
  14. Svaka klasa je najbolja za razlicite stvari :), meni najvise odgovara mage, i ne bi ga nikad menjao ;D.
  15. Ili uzmi game card i ubaci taj broj :)
×
×
  • Create New...