Jump to content

Haqla

The X
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Haqla

  1. Neki turn 2 backstab/coin/VanCleef kombo mi deluje kao živa jeza za protivnika, naravno može i jače od toga, ali ovo mi deluje kao realan scenario, gde pritom ne uložiš pola ruke u njega.

     

    Ima samo jedan problem, a to je da kad god mislis da si uradio nesto extra, protivnik ima rešenje i to zadovoljstvo kratko traje xD

    Ja najvise volim kada protiv aggro decka odigram sa druidom turn 1 harvest golema.

  2. Da ne otvaram novi topic. Dakle potreban mi je savet. Igram D3 casual, trenutno sam prvi grad na Infernu i imam jako los gear. igram Witch doctora, main hand mi je oko 350 dps, ne mogu da ubijem ni jedne champione. Sta da radim? nemam para za kupovinu itema.

    Edit: lol koji sam lucker pao mi neki plavi 1h mace od 750 dpsa, sad moze da se igra.

  3. +1 za pantu,kupio ceo wow jos ranije dok nisam bio na forumu

    apsolutno provereno,haqla je decko retardiran

    Retardiran si ti,jer ako si ti bio zadovoljan kupovinom necega,to ne znaci da su svi i da nazivas nekoga retardiranim zbog toga.Mentolu glupi.

    Znam da su svi bili zadovolji kupovinom kod Pante,zato sam se i odlucio da kupim kod njega.Ali eto nije mene iznerviralo to sto sam cekao 7 dana WOTLK koji na kraju nisam dobio,nego sto sam trebao da prebacim lika sa acc na acc od decka iz Novog Sada,koji je dosao za BG i cekali smo ceo dan taj cd key koji je trebao da dodje sigurno ‚‚sutradan'' ispalio sam decka,proteklo mi 7 dana gameplaya jer sam aktivirao wow i tbc a Panta me zavlacio iz dana u dan kao sticice mi danas,za 2 sata,za 5 sati prekosutra sigurno etc...

    Obeceo mi je gold zbog duzeg cekanja da se kao iskupi,sta mislite jer sam dobio taj gold?naravno da ne,iako sam ga vise puta pitao kad cu dobiti,na kraju sam odustao.Kada je doslo vreme da mi vrati pare,bio je petak i rekao ako ti uplatim pare danas,nema sanse da ti stignu do ponedeljka,a svi znamo kad se uplati na tekuci racun da pare stizu odmah,samo da bi mi to uplatio u ponedeljak.Ja mu kazem to i on kao ode da uplati.Napravno pare ne lezu na racun,da bi me posle 4 dana u UTORAK lik kontaktirao na skajpu sa recima ‚‚Jel mozes molim te da mi das ponovo broj racuna reinstalirao sam windows''.znaci wtf???windows??a najtuznije je sto nijednom nije rekao izvini. eto nek slobodno kaze Panta ako ovo nije istina,imam sacuvanu konverzaciju na Skajpu.

  4. Znam samo gde necu,a to je kod Pante,kao i mojih brdo drugara,jer je lik namazan svim bojama.Necu da pisem post vezano za kupovinu wotlka kod njega jer bi mi trebalo pola sata da kucam,ali nema veze,lik zivi od toga.

    Daj boze da vi koji ste uzeli kod njega dobijete na vreme.Ako imate kreditnu karticu kupite preko neta na nekom sajtu i ustedite brdo para,na cd keyeve,game cardove gold i ostalo.

    Pozdrav,

  5. Skoro sam se vratio na wow i poceo na Ragnaros serveru alijansu i uvideo da u pagu ne mogu da dobijem battleground i smorio se totalno.Nakon toga sam sam citao neke forume i saznao da je na drugim battlegrupama jos gore,da na cyclonu alijansa dobija 10% bgova(sad ne znam kolko je to tacno),i jos horda ceka queue i po pola sata,dok je alijansi instant.tako da sam na kraju i zadovoljan.

  6. Za 250 eura tesko...

    Moja devojka je skoro kupila nov komp za 200 e bez monitora neki intel dual core,2 giga rama,320 giga hdd i graficka ati radeon 4550 i mogi ti reci da ocajno radi wow,morao sam da stavim sve na low da bi bio neki normalan fps u if-u od recimo 50-60 a raidu je oko 20-25 sto je veoma lose.Dok na mom kompu koji sam kupio pre vise od 2 godine radi perfektno zbog ge force 8800 GT i na jacim detaljima,cak ima preko 25 fpsa u areni dok frapsujem :) Ne znam sta da ti kazem,isprsi se za jos malo para i gledaj da kupis sto bolju graficku.Sve je do graficke.

×
×
  • Create New...