Jump to content

Smilodon29A

The X
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Smilodon29A

  1. Ili maksimalno spucas grafiku ... radice malo bolje. Ionako sumnjam da wow neko igra zbog grafike tako da ne bi trebalo da smeta.
  2. i meni to traje par minuta.
  3. zasto malo ne citas forume nego sve pitas... ja kada sam uzeo wow za sat i po sam nasao odgovor na sva ovakva pitanja.
  4. Probaj da reinstalitras igru ... mene do sada nije izbacivala a nemam bas komp za pohvalu. Kada mi pise connectig to uglavnom znaci da nema protoka ... bar je kod mene tako.
  5. uuh bar da meni uvek dobro radi
  6. pa da meni je isto silver sivo a skill mi je samo 145 ... a to je bilo i pre patcha... sve sto mogu smeltovati mi je dosta dugo sivo
  7. AHHAha pa kako ponekad rade serveri, nije daleko od istine :D
  8. CCC vi ste hardcore... meni uopste nije problem da je neigram par dana ako imam drugih obaveza... ali zato kad zasednem :D
  9. Ja koristim Titan Panel i svidja mi se ... u vrhu ekrana ti pise trenutno vreme, koliko si igrao tog puta, xp koji si dobio u sesiji, xp/sat, i trenutna lokacija sa koordinatama. Ako kliknes te koordinate onda ti ispise u chatu mesto gdee se nalazis. /7ETPOC hvala za post, nasao sam par stvari koje mi se svidjaju a ne koristim jos.
  10. Tako par leseva horde na serveru Bloodscalp stoje u Ironforge u AH, vec 3 dana :D.
  11. Ja najcesce igram sa Milanom, Barcom, Interom, Manchesterom ili Chelsijem, ili Romom... ma sve ekipe su extra samo ako znas kako da postavis igru. Inace meni je na sony puno lakse igrati igricu, verovatno jer sam je igrao od verzije 3 :) za Sony 1.
×
×
  • Create New...