Jump to content

Nyarlathotep

Level 2
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Nyarlathotep

  1. Zainteresovan i ja, u drugoj sezoni sam dogurao do 3148~ Igram uglavnom solo, ali sam igrao i sa 2-3-4-5 ljudi. Igram SAMO Lucio, s obzirom da je uvek dobar :)
  2. onaJ PVE deo Je AWESOME! igrali smo sinotJ na hard par sati i strashno failovali, no, uspeli smo stitJi do zadnJe faze par puta.
  3. Ne znam shta se juche deshavalo, ali malo mi je chudno bilo kako je matchmaker delio timove. Moj tim: 1-1-1-1-1-1 Protivnichki tim: 3-3 Sledetja runda, moj tim isti, a neprijatelj: 2-2-2 Tretja runda, moj tim 1-1-1-1-1-1, a neprijatelj 2-1-1-2 Dakle, tri runde za redom kod mene full random ekipa, a sa druge strane mali timovi. Pokushali smo komunicirati u jednoj partiji, barem smo pokushali neshto, u druge dve partije moj tim se gotovo predao, izgubimo prvu rundu, sledetju svi uzimaju DPS, niko ne uzima tenka, ja ko slepac se trudim da healujem retarde koji se predaju nakon jedne izgubljene. Sretja pa sam nakon toga zabo u Civ 5 multi dobrih 6 sati, inache bih se ugushio jastukom.
  4. Ja sam uspeo da sa 3050 spadnem na 2700 u roku od 2 dana. Bio sam u fazonu "ai da ne igram solo, vetj s 3-4 random lika". NAJGORA odluka ikada! Posle sam neshto dizao sam do nekih 2830, i za sada tu stojim. Ne znam shta mi je gore, da igram s random "ekipom" i da se nadam da tje barem malo komunikacije biti, ili da igram solo i da se molim bogovima da netju dobiti kvadriplegichare u tim. Sretjom uvek igram Lucio, pa je barem to pokriveno, ali kada vidim da neko uzme Hanzo, mrak na ochi zato shto znam da to sigurno nije jedan od onih koji ga dobro igraju. Isto i sa Mei. Obozhavam Mei, u pravim rukama ta mala buckasta kineskinja je ZLO, ali u vetjini sluchajeva u timu imam Mei kojoj je vrhunac partije da nas blokira dok izlazimo iz spawn room.
  5. Eh, to i mene trigger-uje, al' dobro, ne verujem da je ishta loshe mislio :3 Shteta shto je Srbija proshla tako kako je proshla, al' dobro, shit happens.
  6. Da, simetra je chudan, ali zanimljiv heroj i loshe bi bilo totalno je izmeniti, Nadam da tje uraditi neshto s njom chisto da ne bude samo heroj koji se uzima kada se brani A point. Sada josh samo da ljudi u ranked mechevima da nauche da Roadhog nije tenk i bitju miran neko vreme :)
  7. Cool, svaka vam chast na giveaway, mnogo je lepshi taj beli PS4 od crnog.
  8. Napisali ste: ali smo mi tražili – Jack Morrison, Gabriel Reyes, Torbjörn Lindholm, Reinhardt Wilhelm, Ana Amari, Liao. Pa me zanima, zashto niJe ispravno napisati Reaper i Soldier 76 umesto Gabriel i Jack? :D Mislim, to su ti ljudi, samo pod nadimcima ;)
  9. Dogurao sam sa nekih 2500 na 3000 za cirka Jedan dan. 100% winrate lol Ali sada sam spao na nekih 2900. Igrao u nedelJu s ortakom, malo Je retJi da smo imali apsolutne imbecile u timu. Ako ima neko da Je tu oko 3000 +/- Javite se da pokushamo da se dignemo :)
  10. Shta da radim sada kada sam ispao slepac i zaboravio da odgovorim na 1 pitanje? Oh well, nisam mogao vishe chekati na odgovor :D Odradio sam ponovo sve, pa se nadam da tjete obrisati ono gde sam izostavio jedan odgovor ;)
  11. eh, odigrao sam 5-5 solo, bachen u platinum. definitivno nemam zhivaca bash da igram sam :P
  12. Kao Lucio stisnem Q i molim se da se Genji nije okomio na mene, i onda umrem.
  13. Malchice zhalim shto nisam ozbiljnije igrao ranked, ne znam da li sam uspeo 100 partija odigrati :'( Nadam se da tju u drugoj sezoni imati ekipu koja bi ozbiljno da se igra. Juche smo igrali malo Zeroql i ja, 100% winrate combo Ana-Lucio :D
×
×
  • Create New...