Jump to content

JarmenSuperfly

Level 1
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About JarmenSuperfly

Recent Profile Visitors

845 profile views
  1. Da li ste gledali finale trece sezone pro lige i da li ste dobili neki kod ili premijum na takmicenjima preko twitera ili foruma?
  2. Sigurno ima dosta igraca na ESL turnirima. Ja koliko znam RED-S kaln (trazi Sopa) trenutno formira IV ESL-tim. Oni su dosta kvalitetni, njihovi timovi su Inapropriate team i Paprike. Ne znam sta traze od igraca ali vidi sa njima. Znam da Niskki i vevericaUBICA iz Pijanica pokusavaju da naprave ESL tim. Ja sam sa njima igrao ESl i solidno igraju, mozes njima da se javis, oni imaju i tenkove i posade za tenkove.
  3. E ovako, da podelim sa vama sta ja znam o posadi. Kada pretriniravas posadu sa tenka na neki tenk itog tipa gubis 10% OSNOVNOG SKILA (za kredite ili 20% za free). Osnovni skil je skil posade za taj tenk tj. sa 100% osnovnog skila na svim vlanovima posade taj tenk ima iste performanse kao sto ima na tenjkopediji ili wot wiki ( view range, traverse, camo koeficijent tenka itd.). Kada komandira ima 100% osnovnog skila ostali vlanovi posade imaju 110%. Dodavanjem BIA perka, ventilacije i premium consumable-s ovaj skill je moze jos povecati pa ce i vas tenk pucati brze, nisaniti brze, ubrzavati brze i imati bolji view range. Bez obzira na tir tenka i koliko puta si do sada pretrenirao posadu uvek sa 100% padaju na 90%. Mogu da padnu na npr 94% ali to znaci da je visak exp koji je skupljen sa perkova i skilova prebacen na osnovi skill. Da probam da pojasnim malo: Imas posadu sa osnovnim skilom na 100% i 3 skil na 84 posto zavrsen i preko toga jos 7400 iskustva. Kada pretreniravam posadu za sledeci tenk ovih posada mi zadrzava 3 skila i 4 skil na 84% ali ovih 7400 exoa se prebacuje na osnovni skill i zato imam sada 94% a ne 90%. Kada se DROP-uju skilovi i perkovi gubi se 10% expa sa perkova i skilova (za kredite ili 20% za free). To znaci da od ukupnog expa koji si sakupio preko 100% osnovnog skila (tj. od kada si stavio skilove i perkove) gubis 10% expirienca. Sto vise skilova na posadi imas to vise expirisenca gubis. Za razliku od osnovnog skila posto skilove i perkove treniras duze i treba vise expa mnogo vise gubis ako se setis na tiru 10 da ti skilovi nisu u redu nego na tiru 6 jer procentualno gubis isto ali u biti gubis mnogo vise u brojkama. Moj savet vam je da (ukoliko ja uopste mogu da dajem nekome savet) od pocetka stavljate skilove za koje mislite da ce vam trebati na tiru X (ako vas interesuje CW) ili na tiru VIII (ko vas interesuje ESL). Na primeru: To sto imas camo na 100% na jagdpantheru na svim clanovima posade je bezveze jer kada dodjes do JGPZe100 taj skill je maltene neupotrebljiv dok bi poprvke puno znacile. Ne zaboravite da su skilove od izuzetne vaznosti u ESL formatu takmicenja (1v1, 3v3 i 7v7) dok u CW imaju manji ali ne i zanemarljiv uticaj. Nadam se da sam vam pomogao da bolje razumete kako funcionise posada.
×
×
  • Create New...