Get Adobe Flash player

Vujste

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Vujste

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vujste

  Diaspora: Shattered Armistice

  Upravljanje je prilicno kompleksno. Na zalost nisam stigao mnogo da testiram jer imam neki muzejski primerak joysticka koji ne radi kako treba u igri,pa nemam ni zivaca da pokusavam dok ne kupim novu palicu ali,kolik osam video,postoje thrusteri za napred nazad itd.
 2. Vujste

  Diaspora: Shattered Armistice

  Battle star galactica u free space 2 engineu. Link za DL : http://www.hard-ligh...p?topic=81859.0 Igru je napravila grupa fanova BSG serijala i..ne znam..ja nemogu da verujem sta su ljudi napravili. Ok voice acting je los ali generalno..ova igra je potpuni W I N! Evo i jednog filmica,da vidite kako izgleda fizika i borba u igri. Poz,
 3. Prodajem full BNET acc sa WOWom( Azuremyst/alijansa) i diablom 3. WOW 4 X lvl 85 (druid,shaman,rogue i dk) svi imaju PVE gear LFR dragon soul il ili visi,druid ima solidan pvp gear. Na akuntu ima oko 80k golda. Diablo je u annual pass dilu,potrebna je jos samo jedna mesecna uplata. Accje aktivan do kraja septembra. Od redjih maunta druid ima raven lorda. Svi karakteri imaju maxovane prim i sec profesije. Ja sam originalni vlasnik akaunta,dobijate sve potrebne podatke. Akaunt je pod autentikatorom i nikada nije hakovan. Cena 7000 din ili 60E. Kontakt i ponude na PM.
 4. Paznuo sam 60 dana wow gtc od Pante,usluga fantasticna! + rep
 5. Vujste

  Path of Exile - oldschool diabolika igra ?

  POE zaista deluje fantasticno al nece ugroziti DIII zbog jednostavne cinjenice da ce D III izaci znatno ranije. Sto se bete tice...jako je tesko upasti jer se kljucevi dele sporo..valjda da ne bi preopteretili server,sta ga znam.