Jump to content

Vujste

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Vujste

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Upravljanje je prilicno kompleksno. Na zalost nisam stigao mnogo da testiram jer imam neki muzejski primerak joysticka koji ne radi kako treba u igri,pa nemam ni zivaca da pokusavam dok ne kupim novu palicu ali,kolik osam video,postoje thrusteri za napred nazad itd.
  2. Battle star galactica u free space 2 engineu. Link za DL : http://www.hard-ligh...p?topic=81859.0 Igru je napravila grupa fanova BSG serijala i..ne znam..ja nemogu da verujem sta su ljudi napravili. Ok voice acting je los ali generalno..ova igra je potpuni W I N! Evo i jednog filmica,da vidite kako izgleda fizika i borba u igri. Poz,
  3. Prodajem full BNET acc sa WOWom( Azuremyst/alijansa) i diablom 3. WOW 4 X lvl 85 (druid,shaman,rogue i dk) svi imaju PVE gear LFR dragon soul il ili visi,druid ima solidan pvp gear. Na akuntu ima oko 80k golda. Diablo je u annual pass dilu,potrebna je jos samo jedna mesecna uplata. Accje aktivan do kraja septembra. Od redjih maunta druid ima raven lorda. Svi karakteri imaju maxovane prim i sec profesije. Ja sam originalni vlasnik akaunta,dobijate sve potrebne podatke. Akaunt je pod autentikatorom i nikada nije hakovan. Cena 7000 din ili 60E. Kontakt i ponude na PM.
  4. Paznuo sam 60 dana wow gtc od Pante,usluga fantasticna! + rep
  5. POE zaista deluje fantasticno al nece ugroziti DIII zbog jednostavne cinjenice da ce D III izaci znatno ranije. Sto se bete tice...jako je tesko upasti jer se kljucevi dele sporo..valjda da ne bi preopteretili server,sta ga znam.
×
×
  • Create New...