Jump to content

Kursula

The X
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Reputation

6 Neutral

About Kursula

Recent Profile Visitors

2,793 profile views
  1. Da li postoji neki nas klan (casual)? Razmisljam da probam ponovo posle duzeg vremena.
  2. Kursula

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Covek konstatno rusi i postavlja neke nove rekorde Uzivanje je gledati kako dominira bez sebicnih poteza i tunelisanja.
  3. Auto Mouse Mover - nisam probao, video sam negde da spominju kao alternativu. OP Auto Clicker - ovo koristim od kad su blokirali Move Mouse. Meni radi posao, pa se nisam cimao sa pravim zamenama za Move Mouse. Hotkey da se ukljuci i iskljuci. Moras da startujes app svaki put kad se upalis, i da iskljucis dok radis (jedino ako bas zelis izazov dodatnog klika svakih x sekundi 😃).
  4. Pozdrav, Planiram da se konacno otvorim malo, i dam neke pare na nove komponente. Dobio sam neki kod za 18% popusta u Gigatronu, pa tamo planiram da kupim procesor, plocu i memoriju. Ono sto sam gledao je: Ryzen 5 5600x (19700 din sa popustom) KINGSTON Renegade 16GB DDR4 3600MHz CL16 KF436C16RB1/16 x2 (11500 din sa popustom) Najveca nepoznanica mi je maticna, apsolutno nemam ideje sta je tu OK (doduse, nije kao da sam nesto vise upucen u procesore i memorije). Budzet mi je oko 45k. Ne ludujem za Ultra podesavanjima, max FPS, i slicno (raidovao sam u WoWu do 2018. na DDR2, sve preko 15 FPS-a leti za mene). Najvise zbog Starfield-a sada, ali i da moze da potraje nekoliko godina. Hvala!
  5. Acquisition range povecava daljinu na kojoj detektujes torpeda. Ja bih pre uzeo superintendent ili high alert kao treci tier.
  6. Kursula

    RUR fudbal!

    Mogu ja da dodjem, ako ima mesta ofc :)
  7. Verovatno ce biti kao Bismark - Tirpitz. Prvi ce biti u BB grani, drugi je premium. Admiral Hipper je t8 u cruiser grani.
  8. But... yamato... Odigraj par 1.5x hp dnevno :) Ja lagano igram japance, t6 bb/ca/cv, taman ce krenuti ranked kad istrazim sve module.
  9. Drzis Z ili mid mouse button da pratis shell. AP sa BBom koristis samo protiv drugih BB (neko generalno pravilo je da AP koristis samo protiv brodova tvog tipa, HE za sve ostale). Drzanje desnog klika, bar meni, radi.
  10. Dobio sam betu, app su pocele oko 11 i trajale 10tak min. Posle su pocele oko 15h ponovo, i trajale oko pola sata. Ja sam se prijavio oko 11h i mail sa kodom dobio tek oko 19h.
  11. Srecna Nova Godina svima, i jos vise rur sporta ove godin (a ja da ne prodajem)!
×
×
  • Create New...