Jump to content

Mrav79

The X
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mrav79

  • Birthday 09/19/1979

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    Star Wars: KotOR
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. SHOW IT TO ME!!! hahaha Mislim da smo daleko otisli, to da li neko ima kompleks vise vrednosti, ili kompleks nize vrednosti koji se ispoljava kao kompleks vise vrednosti je manje bitno. Mi vidimo manifestaciju toga - separe, (ajd da iskoristim i ja forumaski izraz) zilj, x6, duvaj ga klosharu itd. Mene zaista kad vidim bahatu budalu ne zanima poreklo njegovog psiholoskog stanja u tom momentu. P.S. mogla bi tema da se preimenuje u separe vs. kafanica-tamburica xD mislim da bi bolje legla vecini :P
  2. Koliko se meni cini ovde imamo sukob perspektiva. To sto neko ima para za bacanje, ne znaci da je los, bahat ili da ima kompleks vise vrednosti. I za one koji imaju i nemaju vise, moze da vazi i jedno i drugo. Moze se biti razmazeni kompleksas i ako spadas u jednu ili drugu grupu i obrnuto. Evo npr. mene neko ko ima dosta novca i navikao je da trosi, zove u 'svoj' provod. Mozda cu mu se pridruziti, mozda i ne, ali znam da u takvoj vrsti provoda mora da mi ode 5-7-10 k dinara. Mozda cu u toku veceri ja to da vidim kao opterecenje, pa cu malo da smanjim pice, mozda cu odbiti da izadjemo opet kroz 5 dana kako se ne bih toliko istrosio, ali to ne znaci da je onaj ko me je pozvao imao imalo losu nameru da mene stavi u neugodnu situaciju. On prosto nije u poziciji da vidi moju zabrinutost za time da li cu imati za druge stvari komotno da dam tog meseca. Dakle, ja ne vidim rezona da uopsteno kazem da je neko ko trosi 5-7k dinara za izlazak svake subote bahat. On to moze biti ali i ne mora. Po meni moze da bude bahatiji onaj ko nema a potrosi svaku paru na pivo, nego onaj ko ima i potrosi 10% svojih primanja na izlaske tog meseca. Bahatost je natrljavanje na nos svima koji su 'ispod' tebe po tvojim kriterijumima to sto nisu na tvom 'nivou'. Cinjenica je da je u Srbiji naucna fantastika vecini mladih (racunam ovde do 36-7-8 xD) da da te pare za izlazak i to zna da bode oci. U sprezi sa cinjenicom da ima dosta bahatih idiota (br'te ja sam potrosio toliko i toliko, ti si slepac...), i isto toliko licemerja (cice koje su u fazonu nece da pricaju dok ne vide da si lovan) stvara se odboj prema bilo cemu sto podseca na to isto. U praksi sam i na takvim mestima cesto sretao i upoznavao sasvim normalne ljude, dobre devojke i sl. Druga cinjenica je da takvog sveta i nema previse u odnosu na vecinu, nego su jako uocljivi. Odes na splav i vidis 30 likova koji se bahate, mislis pun ih je grad, a u sustini oni cine veeeliku manjinu. Ja sam misljenja da se ne bi trebalo uopste opterecivati sa takvim stanjem, i da svakome treba pristupati bez predrasuda, jer je tesko znati sta je pravo stanje samo stajanjem sa strane i posmatranjem. Mislim da je promasaj biti ljubomoran na onoga ko ima vise, kao i snishodljiv stav prema onome ko nema, ali patkometrija je jedan od najcesce upraznjavanih sportova ovde i svugde, najjednostavnije je biti izvan tog kola. Sorry na maratonskom postu, morao sam.
  3. Ja stuko jedno malo niksicko iz limenke, cisto da me mine zelja, i da se 'oladim.
  4. Sad smo mi uzeli simpo, imali smo i dormeo, i zivo su sranje, samo se reklamiraju preterano. Simpo deluju mnogo bolji/izdrzljiviji/udobniji sta hoces.
  5. Mislim da se radi o totalnom marketinskom bullshit-u, prodaju ati grafiku zapakovanu sa verovatno nesto softvera pod novim nazivom, pogledajte konfiguracije na koje vode linkovi sa vision sajtova, obicne masine sa ati grafikom i amd procesorima. Naravno Miki je car
  6. Samo moras da pazis, ovaj tip iz spota voli dechake, bolje trazi neke spotove sa cicama a ne tipove sa bretelama :P Evo vidi sta im se desilo u moskvi kad su hteli da podrze peder bal:
  7. E, nemoj da rezurektujem sada Typing of the Dead, pa da morate da zovete Marince! (ili SAJ, BIA, CIA, Vatikan).
  8. Vrdaju oko edicija i licenci. Ne znam za user sisteme, uglavnom smo imali taj problem sa serverskim sistemima i serverima (windows server, SQL Server i sl.) Najcesce ponude recimo licencu za SQL server enterprise (procesorsku) kad si zahtevao samo standard i takve fore. Firma sa kojom smo upuceni bili da radimo (a kod ms-a ides onome na koga te upute, iako smo imali i direktno kontakt sa ms srbija) ima dva slova u pocetku naziva, i naziv jedne koponente u nastavku Doduse, nije tesko posle se objasniti sa njima, pa koriguju, ali ima firmi koje bi da kupe softver a ne znaju nista o tome, mozda im je dovoljan osnovni paket od 500e (server + par desktop licenci, ne znam sta sve bese ulazi u to) a oni im prodaju nesto dosta skuplje.
  9. Jebiga, kad god su nam pravili neku ponudu, prvo bila jedna cena, pa kad ih malo bolje pitas, onda bude sasvim druga cena. mora da je neki moto 'Shoot for top price'.
  10. HAHAHAHHAAHA, PLAKO SAM!! HAHHAH Pokushala Sladjana Milosevic da menja stvari kod nas, kad ih ona nije pobedila ....
  11. Night Junkies http://www.imdb.com/title/tt0826587/ Vredi pogledati, vampirska drama sa dobrim twist-om, pravi paralelu izmedju vampirizma i zavisnosti.
  12. Ne, Stanko usranko kako ne znate cccc
  13. Izadjem sa gajbe kad na hodniku jehovini svedoci. Otkacio sam ih za 3 sekunde gorepomenutom tehnikom.
×
×
  • Create New...