Jump to content

smk-riquelme

The X
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

2 Followers

About smk-riquelme

Recent Profile Visitors

1,750 profile views
  1. Uroshe jel si ispao zato sto si rano ustao?:DDDD ili zato sto nisi mogao da pogodis bus do delte?
  2. Opasna ekipica SBC ( eeVaN, gavra , MadMan , sid , NEX ) [uPLATILI] :DDDD ;-]
  3. neka hvala igrajte i vi ,ja cu se sam izboriti za slot!:D:DD:
  4. Obrisao sam te sa stima zato sto kad smo vas dobili 16-3 ti si prichao i napushavao du-hasta da smo mi gledali u ekran i znali sta radite! A ako sam prijavio ekipu ti nema sta da gledas ko od igracha iz moje ekipe igraju u mix-u,to je zato sto mi nismo prijavljeni! Ali ti ces ochigledno da ubacis jos neku drugarsku ekipu i nema veze sto smo mi sad prvi na chekanju neces nas ubaciti,BOLJE RECI DA NAS NE ZELIS NA TURNIRU I GOTOVA STVAR NECU VISHE DA SPAMUJEM.ako nije tako obaci nas i opusti se ko ce da igra,bolje brini za te mix-ekipe!
  5. Prvo: necu da podizem svoju ekipu na ovaj nacin,ali nijedna pozvana ekipa nije na jachem turniru proshla grupu....(svaka cast pojedincima:D) Mislim da svi imaju pravo da misle da su TOP ILI HIGH ali samo neki mogu da kazu da imaju rezultat!i po tome gledam ko je high a ko mid ili low! Ali da si pozvao sve drugarske ekipe jesi,naravno da se nisam bunio za deltu jer sam bio na mnogo jachem turu isti dan! Drugo: ja sam pravio prvi turnir u edgu-u i znam kako stoje stvari!Sa twoje strane nije u redu jer sam ja tebe zvao na prvi EDGE turnir!(koji je bio 3xjachi!) TURNIR SA NAMA MOZDA NIJE JAK,ALI CE SIGURNO BITI JACHI OD TRENUTNOG! Trece: Turnir ce ti isto vremenski trajati sa 13ekipa i sa 16ekipa jer ce se svakako jedna ekipa u grupi sushiti!tako da je gospodin TRIFUNOVIC(kassad_) u pravu kao i uvek!:DDD Cetvrto : TURNIR JE TURNIR!!ne postoji mid,low ili high to se samo tako kaze,ali vidim da si ti pametan "< victoria > vinNa" pa ni mid turnir ne igrash,predji na public servere i pikaj moj ti je savet!:-* ako ne budes igrao sa tim jakim ekipama (bgd,pm,lwc,in,dps,idzuo,urbanexp,kgb)nikada nece podici svoj nivo!
  6. BOCO turunir ti je sranje!ako hoces da ti igraju mid-low ekipe tako napishi,i nemoj da nas stavljas na listu cekanja i da ubacuje drugarske ekipe... SRAMOTA da se odrzava ovakav turnir u igraonici koja drzi do nekog nivo-a,znas i sam kakav je turnir bio proshli put i koje ekipe su doshle! Realno ovo vishe pravis da se sam ovajdish od nagrada a ne da bi napravio dobar turnir!!!!!!strashno!!!
  7. Prijavi ekipu KGB.CMSTORM ako nema mesta chekacemo! boco jedan savet:nisi morao sve da prepishes!!! kako je max ekipa 12,a igraju se 4x4 grupe ???????? samo malo koncentracije :D vidi kako ces grupe da napravish jel nemoze chetvrina finala ovako morash 3ekipe x 4 grupe :D
  8. GG NSB zasluzena pobeda u maratonskom mechu koje se zavrshio u 11:30 pocheo je u 7:00
  9. Promeni nam ime molim te umesto IMT stavi KGB`CM STORM hvala unapred i gl sa turom vidimo se :D
  10. Probaj CM Storm Sentinel extra je mish !!!
  11. moze da ispali neka strana ekipa npr...
×
×
  • Create New...