Jump to content

dwow

The X
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About dwow

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,356 profile views
  1. Zdravo igrači! Prodajem WoW game-time, game CD key-eve i ostalo. WoW game-time: Gamecard od 60 dana (dobijate skeniranu karticu sa vidljivim kodom). Stvarni RaF (pozivate account preko Recruit a Friend usluge kojem potom biva stvarno uplaćena pretplata). Game CD Key-evi: World of Warcraft Scroll of Ressurection account (koji registrujete na svoje ime i e-mail adresu na kom potom pravite lika koji biva podignut na 80. nivo). World of Warcraft: Mists of Pandaria ekspanzija (dobijate ključ kojim unapređujete Vaš WoW nalog na poslednju ekspanziju Mists of Pandaria - MoP). Periodično su u ponudi i drugi naslovi igara. Svi ključevi su za evropske WoW servere. Ukoliko vam je potrebna i neka druga usluga kao što je arena i RBG boost, redak TCG item, WoW gold ili slično, slobodno se javite. Dostava ključeva se obavlja nakon uplate dogovorene sume na račun a možete i doći kod mene da lično obavimo trgovinu. Trenutno prodajem samo za novac, ne za WoW gold. Za detalje pošaljite poruku ili pozovite: Tel. 064 - 582 - 33 - 11
  2. Zdravo, Prodajem golde na Stormskejlu i Silvanasu. Cena po dogovoru. Kontakt preko PM na forumu ili preko skajpa dule.wow (povremeno se logujem).
  3. Prodajem WoW gold na servierima Sylvanas alijansa i Stormscale horda. Cena na Sylvanas-u po dogovoru a na Stormscale-u 6000 din za 100k. Trgovinu najradije obavljam uzivo u KGB igraonici kod Vuka. Kontakt: Skype: dule.wow ili PM na KlanRUR forumu.
  4. Zdravo igraci! Vratio sam se u Beograd i nastavljam da obezbedjujem zlato ljudima kojim treba na SYLVANAS-u i DUNEMAUL-u. Od sada nemam fiksnu cenu, okvirne cene znate. Samo mi kazete koliko vam zlata treba i ja cu vam reci koliko kosta. PM me na forumu ili na email/MSN dulewow@yahoo.com
  5. Prodajem zlato na serverima Sylvanas i Dunemaul. Cena 0.5 din 1 g. Moze popust na vecu kolicinu i zamena za gamecard(5000g). PM me na ruru ili na MSN/email dulewow@yahoo.co.uk
  6. I dalje imam zlata: Na Sylvanasu cena o.5din za 1g u alijansi i 0.6din za 1g u hordi. Na Dunemaulu cena o.5din za 1g u hordi i 0.6din za 1g u alijansi. Na vecu kolicinu ide popust. Slobodno posaljite PM pa mozemo da napravimo dogovor. Mozete ponude poslati i na mail/MSN dulewow@yahoo.co.uk a uskoro i preko mobilnog telefona ako se do tada ne razgrabi :)
  7. Prodajem zlato na Sylvanasu u alijansi 0,5 din za 1 gold, moze popust na vecu kolicinu. Trampa za game card takodje moguca. Ako ste za dogovor posaljite mi PM. Imam zlata i na Dunemaulu u hordi.
  8. WTS Gold - Prodajem zlato na serveru Sylvanas EU alliance, Laughing Skull alliance, Dunemaul horde. Moze dogovor za game card ili novac. Pocetna cena je 0.5 din = 1 gold. Transakcija je pozeljno da se izvrsi u jednoj od igraonica u Beogradu. Ozbiljne ponude molim.
×
×
  • Create New...