Jump to content

doomriser

The X
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About doomriser

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Not Telling
  • Omiljene igre:
    UT2k4 & Q3, QL

Recent Profile Visitors

4,521 profile views
  1. Evo IP servera na kome ima igraca Ex OSP 88.198.221.98:27962 Ne znam kakva je sitacija da li bi neko od nas mogao podigne server za npr vikend igranje obzirom da danas svi imamo jaci net?
  2. Pozdrav drugari, sta se radi? :) Da li je neko za neku partiju starog dobrog Q3 OSP-a?? Imam par serververa koji rade i ima igraca, ping oko 50 pa mozemo da se skupimo da odigramo neki TDM, ako se niste penzionisali ili slucajno izbrisali igru :)
  3. 2 god. nije nista osvojio... Da kazem da nije fejlovao, mogao bih, ako bih uzeo u obzir da je samo jedan lik osvajao sve vaznije turnire nego su se smenjivali Rafa, Sajfer i Avek... On je stalno bio tu negde i opet nista na kraju.... Sta nije jasno rtdu...
  4. top3 nije nista osvojio... sem proslog... fo
  5. @Saint Na svim pre toga je zavrsavao kao prvi... A imaju isti score... whatever...
  6. Kuler kao i na svim proslim turnirima zavrsava grupnu fazu kao prvi, ali ga posle ispusi... :D
  7. Jel ima neko iskustva sa ovim. Probao sam preko tunnelinga, ali nije htelo izbacuje opet neku gresku... Inace kad mi je noramalno ukljucen proxy ne mogu uopste da udjem na sajt quakelive.com. Pomagajte hiperventiliram vec 5 dana :)
  8. http://www.gamescast.tv/ Pocelo malo pre Cooller, Cypher and co... playing each other, yo :D Trenutno cooller igra sa agentom
  9. doomriser

    Vesti

    Jel probao neko Age of Empires online? Pokusavam da se registrujem vec nekoliko dana i ne mogu... Jel mi treba neki invite za ovo?
  10. Skinuo sam ovo samo zato sto sam mislio da je na foru Sopranovih, jeste, ali opet nekako Sopranovi all the way... Serija je super, ali opet nekako mi vise lezi da gledam nesto u savremenom drustvu nego sad pocetak 20. veka, ali kapiram da je vec to sad stvar ukusa.
  11. Na tviteru pise mec u toku, sajfer strenks, gde jbt? :) http://www.levelupyourgame.net/esl Nasao, kome treba...
×
×
  • Create New...