PrimEviL Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Занима ме имате ли химну(државну, националну) коју волите да чујете(на почетку утакмице, на додели награда, исл)?(не рачунајући српску, она је, ипак, ван конкуренције ) (молио бих за минимализацију хејта) за почетак - Мени се највише свиђају Италијанска химна(Il Canto degli Italiani), Француска химна(La Marseillaise) и Руска химна(Государственный гимн Российской Федерации). How about you? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 italijanska je uzasna, nekako je gej, verovatno mi je i dokurchila i zbog ferarija i svega, ruska je njepra, onako prava koljachka, jaka:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 смањи гледање формуле, ферари јесте геј руска сабија, заиста, има снимак са хором на википедији Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 naravno, najjaca himna na svetu, teh german anthem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 francuska je vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Meni je Italijanska najjaca ubedljivo a zatim sledi Francuska Marseljeza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 meni su sve ruske komunisticko-uniformisano-horske kompozicije van konkurencije. nasa mi je sad ja mislim najgora od svih koje sam cuo ikad u svemiru:( hej sloveni mi je bila lepa. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 lol, sve neke komunjare na forumu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 тренутна химна Србије је ревизија старе химне Краљевине Србије. оно, није толико лоша... само ме мало смара зато што је богомољска... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 obozavam italijansku,francusku,pa cak i americku.Drkanje je i brazilska.Nasu himnu realno necu da komentarisem,uopste mi se ne svidja,i smara. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ruska himna, bez konkurencije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Najlepša je rumunska, naravno. Ovde mi se više sviđala ona stara ''Hej Slovenci'', od ove nove. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 ova nije nova, ova je jos starija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ne zna, nisam tad živeo ovde. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 тренутна химна Србије је ревизија старе химне Краљевине Србије. оно, није толико лоша... само ме мало смара зато што је богомољска... pod jedan, smara me zika koja je smaracka:) a pod dva, nenormalno me smara bog i kralj:) mislim, mi smo sekularna drzava sa preCednikom ako se ne varam:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Pa nema kralja, ide srpske zemlje srpski rod. Ovo srpske zemlje zvuči nekorektno, ispada da imamo pretenzije!11 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 kako nema kralja, onda sam ja nesto istripovo:) pa srpske zemlje, nego kako, imas tu travuniju, pa zahumlje, ima toga pun kurac!one Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 voodoo se informisao na cro wikipediji u mnogim himnama se pominje bog, tako da je to neko polu-opste mesto... a vecina zemalja koje imaju takve himne upravo jesu sekularne drzave... pa i kraljevina srbija je, koliko ja znam, bila sekularna drzava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 poljska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEe_pravde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 kako nema kralja, onda sam ja nesto istripovo:) pa ima kralja, ali u ranijim verzijama, pa je onda kralj zabranjen, pa je pesma promenjena, mi smo sad birali izmedju 2 verzije crkva je odluchila da treba samo ona da se pominje tako da je ova verzija sa kraljem otpala. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Poslednji Laibach-ov album su sve bile obrade himni raznih zemalja i odatle mi se najvishe svidja Izrael Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 kole, objasni ljudima zasto je nemacka himna najbolja:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ruska i francuska podjednako Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 nisam imao u glavi rusku,ali sad kad sam je preslusao setio sam se,i da,sjajna je. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts