dzontra.volta Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 28 Apr 2007 Belgrade, Ireland Expo XXI Sharam (Deep Dish) w/ Cedric Gervais sa njihovog sajta samo pretpostavljam da je Ireland greska :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 jeste greška, najavljena je ta žurka odavno. prošli put je bio onaj drugi, ako odem opet popuniću album sa samolepljivim sličicama "deep dish". imam dvojku, samo mi kec fali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 ^_^ sharam - party all the time :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ^ Sharam - PATT \o/ Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Idem da ponovo sretnem exilea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Joj onda cu i ja ici ako je tako Milane!! Btw daki mislim da to nije taj sharam sto je pravio PATT :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Btw daki mislim da to nije taj sharam sto je pravio PATT :) Ako ovo nije neka interna fora između vas dvojice jeste to taj Sharam. edit: ali s obzirom da dva dana niko nije dirao ovu temu, mo Edited April 24, 2007 by maha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Deep Dish again u BGu? Gipsy strike back !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 idemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ako ovo nije neka interna fora između vas dvojice jeste to taj Sharam. edit: ali s obzirom da dva dana niko nije dirao ovu temu, mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 See you there... ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 jel ima neko neku besplatnu kartu ? ima li gruje ?:) nesto se premisljam da li da idem .... :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 ma koji crni deep dish,Ali je 6 puta bolji od Sharama a njega sam slusao,bolje ustekaj kintu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 (edited) ako nekom treba karta imam jednu viska filip :D prodato :D Edited April 28, 2007 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 sta bi nema utisaka ?:D po meni muzika je bila mnogo bolja nego na tigi :D i cini mi se manje ljudi :D tj taman :D ali mrzim ih :D zbog :D ukidanja wc-a onog jednog pa da ne moze covek da se umije i oko 2 im je nestalo vode na centralnom sanku :D o jea :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirko BGD Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 sve u svemu, ja i nisam bas bio nesto odusevljem... 1. ortaci i ja smo jako poranili [dosli oko 22h] 2. muziku je dj poceo da vrti tek oko 23h i u toj rundi koja je trajala svega 2h bilo je samo par bas dobrih pesama, ovo ostalo manje/vise e onda se oko 1h pojavio neki francuz cini mi se koji je 90% pustao extra muziku.... stvarno svaka cast, masa je poludela... da bi se oko 2.45 nacrtao Sharam, koji je krenuo sa prvom pesmom koja je bila odlicna, i sledecih sat vremena je pustao manje/vise ne komercijalu i gluposti tako da smo se mi smorili i oko 4h otisli kod mene.... jel zna neko kako se zavrsio koncert? jel posle uveo malo komercijalu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) ^skrimke #2 has spoken Kal1, ne diraj Tigu Edited May 1, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 hehe :P pa dobro to je moje misljenje :D kazem da volim vise tu vrstu hausa :D elem :D ja sam bio do pesme party time :D koja je bila oko pola 5 posle ne znam s ta je bilo :D kazu da je do 6 pustao Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 sve u svemu, ja i nisam bas bio nesto odusevljem... 1. ortaci i ja smo jako poranili [dosli oko 22h] 2. muziku je dj poceo da vrti tek oko 23h i u toj rundi koja je trajala svega 2h bilo je samo par bas dobrih pesama, ovo ostalo manje/vise e onda se oko 1h pojavio neki francuz cini mi se koji je 90% pustao extra muziku.... stvarno svaka cast, masa je poludela... da bi se oko 2.45 nacrtao Sharam, koji je krenuo sa prvom pesmom koja je bila odlicna, i sledecih sat vremena je pustao manje/vise ne komercijalu i gluposti tako da smo se mi smorili i oko 4h otisli kod mene.... jel zna neko kako se zavrsio koncert? jel posle uveo malo komercijalu? care :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Sharam je peglao do 6 ujutru btw, poceo je sa 'say hello' :) bilo je OK ali ocekuje se vise od Sinclaira Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts