SavKe Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 (edited) Dakle interesujeme gde se u bg-u mogu nadji dobre,kvalitetne,a ne toliko skupe koshulje.Narvano ne interesuju me svechane gluposti kao ni fenserska sranja,nego mislim na opushtene shulje od kotona,dzinsa i drugih ok materjala. Karirane,jednobojne...sve jedno.Samo bez shabnskih shara,zakpra i slichno.Ko zna na shta mislim,verovatno ce i odmah provaliti shta me otprilike interesuje tako da ce verovatno da zna i da me uputi na pravo mesto. Interesuju me takodje i dobre jakne u fazonu vijetnamke,dakle relativno tanke,a iznutra dobro i tople postavljne.sa spoljashnostju od nekih drvdjih,jachih materjala.Ili ako neko zna gde mogu da se nadju one rastafari jashe shto su spolja onako u fazonu kao da su pletene,a u unutra postavljene krznom,vunum ili nechim slichnim.Hvala svakom unapred. Edited September 22, 2006 by ManGash Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 azzaro, imash u centru radnju, a i na bulevaru... ne mosh' da promashish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Interesuju me takodje i dobre jakne u fazonu vijetnamke,dakle relativno tanke,a iznutra dobro i tople postavljne.sa spoljashnostju od nekih drvdjih,jachih materjala. Army Shop na Trgu Republike, ili kako se vec sada zove, prizemlje trznog centra 'Staklenac', ili kako se vec zove. Mile Dragic radnja u Njegosevoj ulici, kod one lovacke kafane. Inace, pored kafane imas i lovacku radnju, vidi i tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 koristan ovaj forum, neko sazna gde ima da kupi shulju, a neko gde da se ulije :) Full service- kupis jaknu, predjes ulicu i proslavis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Army Shop na Trgu Republike, ili kako se vec sada zove, prizemlje trznog centra 'Staklenac', ili kako se vec zove. Mile Dragic radnja u Njegosevoj ulici, kod one lovacke kafane. Inace, pored kafane imas i lovacku radnju, vidi i tamo. Chisto da ne bude zabune, Njegosheva na Vracharu, a ne u Zemunu. Da ne odluta chovek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 azzaro je bio pun prugastih pink košulja kad sam gledao, al valjda im je od tada stigla jesenja kolekcija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 letnja je na rasprodaji (1500 dinara). btw azzaro kosulje su kvalitetne ali kada god bih prolazio pored njihove radnje koja mi je prekoputa faksa vidjao sam samo kosulje za odela i to neke belo pink, prugasto varijante, sto je mozda odlichno nekom drugom, ali ja josh nemam nameru da se zenim i zaposlim Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 karirane shulje su so last century. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 So?Who gives a fuck about that?Ajde svi onda da nosimo roze majchice i izbledele farmerke i da budemo ljudi 21. veka Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 budi ono sto jesi. ali maud ti je lepo rekao Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 ma crvena na kockice ko drvosecha ftw ^^ Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthrax^^ Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Psycho' date='Sep 23 2006, 22:17' post='869802'] ma crvena na kockice ko drvosecha ftw ^^ lolz hahaha koji flesh jbte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 Psycho' date='Sep 23 2006, 22:17' post='869802'] ma crvena na kockice ko drvosecha ftw ^^ Drvosecha mi je nadimak :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Dakle interesujeme gde se u bg-u mogu nadji dobre,kvalitetne,a ne toliko skupe koshulje.Narvano ne interesuju me svechane gluposti kao ni fenserska sranja,nego mislim na opushtene shulje od kotona,dzinsa i drugih ok materjala. Karirane,jednobojne...sve jedno.Samo bez shabnskih shara,zakpra i slichno.Ko zna na shta mislim,verovatno ce i odmah provaliti shta me otprilike interesuje tako da ce verovatno da zna i da me uputi na pravo mesto. Interesuju me takodje i dobre jakne u fazonu vijetnamke,dakle relativno tanke,a iznutra dobro i tople postavljne.sa spoljashnostju od nekih drvdjih,jachih materjala.Ili ako neko zna gde mogu da se nadju one rastafari jashe shto su spolja onako u fazonu kao da su pletene,a u unutra postavljene krznom,vunum ili nechim slichnim.Hvala svakom unapred. kod kineza :D ozbiljan sam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Sajam ili ti Bazar konza :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Bio sam u BG-u pre 2 dana i kupio sam dve koshulje u Levis-u , shulje su ekstra , a marka je Skipper.Nisu skuper.I u Zari ima super kosulja , tamo sam uzeo pantalone , ali ima i shulja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 springfild je imao odlicne shulje... ali se ne secam da su bila karirane.. ali jednobojne odlicne... imam par komada i mnogo su kvalitetnije od azzaro koji u poslednje vreme chini mi se opada sa kvalitetom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts