Jump to content

Dota-Allstars 6.27 with AI

:mAnt3Ra:

Recommended Posts

imam jedno offtopic pitanje za ove pro dotase zbog kog smo se sinoc na lan-u posvadjali sa ortacima :nasa 2 heroja probijaju sa kripovima levu stranu i stizu do poslednjeg towera (tower na ulazu u bazu) sa sve kripovima i prolaze pored kripova i napadaju tower , dok se kripovi i dalje peglaju ispod brda.jel to backdoor ili ne?

A melee heroji ne prilaze kripovima.... Scena: Tiny stoji, Nessaj stoji, kripovi umiru, ove nista ne zanima! :)

Takodje, u istu lajnu otisli Enigma, Kentaur i Skorpija. Ja bio Rangerka, nasao dd, dosao s ledja, i krenuo da sevam Enigmu. Enigma krene da bezi kuci (pored mene naravno), a Kentaur i Soorpija gledaju. Posle toga u'vatio Skorpiju, oko joj iskopao (imala je fairy fire, bacio kolega Slardar, ali nema shanse da pridje da se bije), Kentaur jos uvek ne mrda. Onda sam savio i njega, i ubiju me kripovi :)

Inace, Lion baca zabu na kripove, uzimaju od svih magija po malo, itd.....

images.jpgNe dajte mi divine u ruke! :P

Koji su farmeri ovi botovi znazi od prvog lvl magije bacija na creepove

otprike ja stojim pored creepova a maidenka hvata u bite creepa kako bi uzela kesa takodje i svi ostali heroji rade isto sa njihovim magijama

bedak

imam jedno offtopic pitanje za ove pro dotase zbog kog smo se sinoc na lan-u posvadjali sa ortacima :nasa 2 heroja probijaju sa kripovima levu stranu i stizu do poslednjeg towera (tower na ulazu u bazu) sa sve kripovima i prolaze pored kripova i napadaju tower , dok se kripovi i dalje peglaju ispod brda.jel to backdoor ili ne?

pa naravno da jeste moras sa kripovima da udjes u bazu ti mozes da zaobidjes kripove i na pola mape

[:D][:D][:D][:D][:D][xx(]

Edited by aLi[c]E

vfdsdas0gs.png

dotica1tj.png

losmi je uvek u pravu :P :)

a alice, to kako si mu ti objasnio ispada da ne smes u protivnicku bazu bez svojih kripova ali poenta je da ne smes da imas protivnicke kripove iza sebe...zamisli sad situaciju vuk uzme ulti,presvinjeni sylabear sa lustom itd sabijete protivnike i krecete push i naravno pobijete njihove kripove,da li ces da uleces ili da cekas svoje kripove da se dovuku?

Brate nisam ja mislio na to

nego na situaciju koju je on u prvom postu napiso

reko sam da mora da udje sa svojim kripovim posto su se sibali na brdu ispred njegove kule a da nesme da ih zaobidje sto fakticki znaci da "nesme da udje u bazu ako ima protivnickih kripova iza ledja" (TVOJE RECI)

[:D][:D][:D][:D][:D][xx(]

vfdsdas0gs.png

dotica1tj.png

• 3 weeks later...

sigurno je mislio instaliranje 1.20c patcha za warcraft :) Mnogi ljudi greshke kad misle da je dota igra, kao shto se ranije mislilo da je CS nezavisna igra od HL-a

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi