Jump to content

ne mogu DELETE i RENAME

mind_overtaker

Recommended Posts

tek sto sam fomatirao disk, opet isti problem

nekad mi samo komp ne da da neke fajlove i foldere obrisem ili preimenujem.u stvari po nekad cak i dozvoli ali moram komandu da ponovim 10000 puta. nekad cak i kad restartujem nece da uradi sta kazem. imam taj problem vec par meseci. pre sam koristio neki program dust ... nesto, i jos neki, ali sve su to jaja, jel ima neko bolje resenje?

dobijan poruku da nesto koristi fajl koji hocu da obrisem ili preimenujem. odem u task m. posikljucujem sve sto bi imalo veze al opet nista

Ajd prvo lepo poterajte nekoliko cistaca djubreta na kompu pa ako ima i dalje problem javite.

Od cistaca preporucujem CCleaner, AdAware, spybot s&D i obavezno neki antivirus.

Takodje pitanje jel' ste mozda vec imali problema sa nekim vrstama zaraza?

Pitam posto je kod mene na poslu pre godinu dana uleteo neki crv koji smo ocistili ali je sj***o sys32.exe ili nesto slicno pa smo imali taj problem sa rename i delete. Resenje je bilo clean windows instalacija

• 2 weeks later...

e nikako da odgovorim

pa bio sam i pre radio scan-ove itd

evo sad sam uradio sa vise programa i svi su s najnovijim updateovima

ad-aware-om, spy-catcherom-om, bot-om, dust busterom

nekad mi je bilo dovoljno da samo poteram dust-buster, on nesto radi i onda je sve ok, al sad mi se desava da ni to nekad ne pomaze

obicno moram da restartujem win

evo poslednje sto me tako zezalo su bili neki filmovi

znaci to su uglavnom veci fajlovi

Probaj ovo:

Unlocker ver. 1.7.6

Unlocker is a utility for removal of files and folders which the usual way to remove does not possible because instead of removal by system the message is given out, that a file to remove it is impossible, as it is used by other appendix

Download ~200kB

link

Edited by n'Lad