BwadBoy Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ja sigurno nisam pio te veceri, a kao dokaz imam i screenshot. zanimljivo je da su ovo sve tela Taurena. Snimljeno ispred Xroadsa, pre oko mesec dana. Quote BwadBoy ---------------------- PiTCHW!SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 hehe ,nisu oni mrtvi nego su samo malo pospali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) a, sta igras ti Hordu ili Alliansu i na kom serveru? Edited August 23, 2005 by malisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 radio je photoshop... Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 radio je photoshop... ← ne mora da znachi, uz dobru organizaciju ovo moze da se sredi vrlo brzo! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Pa kad ljudi nemaju pametnija posla. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 a, sta igras ti Hordu ili Alliansu i na kom serveru? ← jel si ti slep ? pogledaj njegov signature na forumu i ime lika na slici ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BwadBoy Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 a, sta igras ti Hordu ili Alliansu i na kom serveru? icon_smile_cool.gif No comment.... QUOTE(headcutter[LR] @ Aug 23 2005, 14:01) radio je photoshop... Nije radio HC fotoshop, jer sam ja zabo skrinshot, i nema shanse da sam se smarao da to napravim....pointless :D ne mora da znachi, uz dobru organizaciju ovo moze da se sredi vrlo brzo! =) izvini uz kakvu organizaciju? Da svi ti Taureni naprasno umru u obliku reci Dead. ili je alijansa dosla i znakovima objasnila taurenima da se postroje kao za Titov slet za 25 Maj ( tesko da se iko toga seca ovde sa foruma ), i da ih onda nukuju sve od jednom, i da svi padnu kako treba?????? Quote BwadBoy ---------------------- PiTCHW!SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ma mozda su sve to hanteri, pa su fejkovali smrt Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
BwadBoy Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Ma mozda su sve to hanteri, pa su fejkovali smrt ← Teorijski moguce ali, to je stajalo tu nekoliko dana. Ja sam primetio to dan pre toga kad sam leteo preko Xroada. Nije da je to bilo tu samo taj trenutak..... Quote BwadBoy ---------------------- PiTCHW!SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerxes Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Ne mora da znaci da su hanteri jer postoji emote komanda /lay i kao sto je Cyro vec rekao uz dobru organizaciju sve je moguce. Edited August 23, 2005 by Xerxes Quote .___. {o.o} /)__) -"-"- O rly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 /sleep :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomija Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) he he kako mocno Edited August 23, 2005 by pomija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 /sleep :] ← Pa tesko, jel kolko sam ja skapirao sa slike gore kad predjes misom preko njih pise corpse of.... , sto se ne dobija kad neko iskoristi /sleep Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 zapravo ja sam mislio da oni leze, ne da su mrtvi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Poshto igrash na potpuno prslom serveru gde je odnos horde : alianse ,totalno sjeban. Neki taureni su reshili da skrate sebi muke jel ne mogu tako dalje da igraju i izvrshivshi masovno samoubistvo odlucilo da ode sa servera koji je navodno umro. Edited August 23, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 da objasnim to je mogao da uradi (a najverovatnije i jeste) jedan chovek napravish lika i umresh na odredjenom mestu... izlogujesh se i napravish drugog lika i umresh na mestu gde treba itd... lesh ostaje na mestu gde si umro ako si se izlogovao mada ne znam dal ostane lesh i kad obrishesh lika na americhkom serveru gde sam igrao lik je umro ispred SW-a i lesh je tu bio vishe od nedelju dana zvao se Icomeinpiece Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 da objasnim to je mogao da uradi (a najverovatnije i jeste) jedan chovek napravish lika i umresh na odredjenom mestu... izlogujesh se i napravish drugog lika i umresh na mestu gde treba itd... lesh ostaje na mestu gde si umro ako si se izlogovao mada ne znam dal ostane lesh i kad obrishesh lika na americhkom serveru gde sam igrao lik je umro ispred SW-a i lesh je tu bio vishe od nedelju dana zvao se Icomeinpiece ← a kako to umres sam od sebe molim te ? Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 mozak, pa navuce kreepa sa puta i ceka da ga ubije... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 mozak, pa navuce kreepa sa puta i ceka da ga ubije... ← lol...to mi nije palo napamet....jbg 5 ujutru, mozak neradi :) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilodon29A Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Tako par leseva horde na serveru Bloodscalp stoje u Ironforge u AH, vec 3 dana :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Hehe, kod mene na serveru vec 20 dana na ulazu u AH (Ironforge) lezi mrtav tauren sa imenom Alliance. Tako da kad predjes kursorom preko njega pishe: "Corpse of Alliance". Zanimljiva poruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Hehe, kod mene na serveru vec 20 dana na ulazu u AH (Ironforge) lezi mrtav tauren sa imenom Alliance. Tako da kad predjes kursorom preko njega pishe: "Corpse of Alliance". Zanimljiva poruka ← Stvarno zanimljiva poruka. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts