Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Evo vetj samo za ovo popodne je server pao 2 puta... :( Dajte ajde menjamo server (ne mora Dunemaul...), BILO SHTA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ma trenutno je neshto zeza , i de sad da se prebacujemo kad nas je vec 20 tamo .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Pa ono tebi je super da igrate i na svakih 2h da server radi ko da je na 486ci i 21k konekciji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Nemoj da kenjas tjiro .... to sto ste vi na 10om nivou pa vas boli uvo mene bash briga .... a da ne pominjem da je danas prvi put da ne radi meni (a trenutno ne radi nijedan kolko ja vidim) a veruj mi od kad sam uzo wow po ceo dan sam na njemu !!! Cak stavise sad se izjednacila kolicina ljudi na shadow moon-u i dunemaul-u .. medium je na oba ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 shadowmoon je zheshtje opteretjen...4 puta sam danas pokushavao na njemu...nista... ono bash mi se igra moj hunter malo mi fali da odem na jedna od ona druga dva na D sto su medium...ali kao svi su nashi na shadowmoonu pa ako ne bude generalizovana migracija igram svog orc warriora =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Sto ste tako ograniceni ... traje maintaince servera !!! trenutno ne radi nijedan !!! PS: meni od kuce sa dialupa i masinom na 1 gz ne radi loshe kolko vi kenjate da radi loshe !!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 prva stvar smorili ste o promenama servera .. znachi DOGOVORILI SMO SE shadow moon (alijansa) i dunemaul (horda) i sve topice koji pozivaju na promenu servera ce biti obrisani .. druga stvar traje mentejnes sada na svim serverima i svi zezaju .. tako da nemojte da se tripujete treca stvar ciro ne drami i na forumu =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Ne dramim, nego bih voleo da igramo svi na istom serveru! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 shadow moon pise kao preporuka jer je low populated. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 E da na koju foru je sad low populated od jednom ? ex1|e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Pa u jednom trenutku je bio veoma High sa mnogo chekanja, onda su ljudi pocheli da beze sa tog servera i sada je Low/Medium valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 na foru shto niko nemoze da se konektuje pa i nema populacije :D ok sredice se sve , to svi znamo zar ne ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ne dramim, nego bih voleo da igramo svi na istom serveru! :( pa i ja bih voleo da mi neko da 100g pa da kupim sve lepe iteme .. ne mozemo svi da igramo na jednom serveru zato shto smo srbi i svako mora da vuche na svoju stranu .. jednostavno na shadowu nas ima dosta i to je to Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 low populated je zato sto traje fakin maintainance realma i ne moze niko da udje na njega, cak stavise nije low populacija nego je 0 .. zip .. nada ljudi na njemu !!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 dobro mohi ne budzi ;) ili to ubijash nervozu dok chekash :p Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ebo ih ja debilne ceo dan ne igram :( sad sam uzeo na nekom levom realmu da igram kolko sam se unervozio ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Mohi, nemoj da krizirash... Uzmi neshto za smirinje jeb ga, gledaj neki avi od wow-a and stuff.. :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Zato lepo treba imati likove na vishe servera, da se igra paralelno =o) ne znam, meni se bash svidja ka predjem sa jednog lika ne drugi...netju da kazhem da opusta nego prija mi razlika znachi D serveri su trenutno ok Dunemaul, Deathwing, Dragonmaw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Zato lepo treba imati likove na vishe servera, da se igra paralelno =o) ne znam, meni se bash svidja ka predjem sa jednog lika ne drugi...netju da kazhem da opusta nego prija mi razlika znachi D serveri su trenutno ok Dunemaul, Deathwing, Dragonmaw To ja i radim,igram uporedo Tauren Hunter-a i Undead Rogue-a.... I do jaja je... Posebno sto je jedan Alchemist i pravi potione za obojicu dok je drugi Leatherworker i pravi opremu... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts