Guest Guest_Dule Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Pozdrav za sve vas RuRovce i jedno pitanje... Posto evo i ja konacno dobijam svoju verziju u cetvrtak (dace bog), kako funkcionishe sve ovo oko pravljenja account-a sa kreditnom karticom? U principu, jel ok da iskoristim Americku karticu ili moram da se cimam i nabavljam neku euro? Bem ti tehniku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Imao si u ostalim topicima da vidish. Nema veze da li je juro ili amerikano kartica, sve dok na njoj pishe visa ili master card :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 nije bitno odakle je kartica bitna je da je jedna od sledecih: -american exspress -visa -visa electorn -mastercard i da se 'vidi' na netu .. shto 99% stranih kartica moze Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Mada mislim da ne moze Visa electron vec Visa virtuon (ili kako se zove) Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanne Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Viza virtuon moze, ja sam sa njom registrovao WOW kao i sve igre do sada , ona radi i u evropi i u americi. Rajfazen virtuon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ja sam moju kopiju registrovao sa VISA ELECTRON. Baj d vej... VISA ELECTRON = VISA VIRTUON Ista vrsta kartice, samo drugachije ime... Rajfajzen banka koristi to VIRTUON a ne znam koja druga to ELECTRON. Obe kartice su namanjene za NET platjanje i rade za WoW acc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 visa electron nije isto sto i visa virtuon jedina slicnost im je sto su ove platne kartice, nisu kreditne, znaci trosi se samo dok ima para na racunu. Virtuon sluzi samo za online placanja, dok electron obicno sluzi za electronsko placanje u radnjama, a moze i na netu, zavisi od banke. Posto postoje dve vrsta electron kartice, jedna koja ima svih 16 brojeva, na obicno moze i preko neta da se koristi, i druga koja ima samo 8 (nisam siguran bas za broj, uglavnom nema sve) i ima cip u sebi, i ona moze da se koristi samo u radnjama, bankomatima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Pa dobro, mislio sam: VISA VIRTUON = VISA ELECTRON sa 16 brojeva. Baj d vej, ja sam chuo da moze Visa Virtuon da se koristi, da li je to tachno Mansone? Inache ja sam moj WoW acc. napravio sa VISA Electron od 16 brojeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ne bas tako virtuon = online placanje electron = 'offline' placanje i zavisi od banke moze i online, to vidite sa vasom bankom naravno, ko ima classic, gold ili platinum nema sta da brine :) EDIT: mada moze da zavisi i od billing softwarea koji blizzard koristi, mozda se prijavljuje kao neka klasicna ne-online transakcija, pa mogu sve 16digit kartice da rade, jebem li ga posto su ipak i electron naveli na sajtu kao mogucnost placanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 U svakom sluchaju razjasnio si... zao mi je shto sam ja napisao dezinformaciju (VIRUTON = ELECTRON) ali tako je meni neko rekao. Sve u svemu ono shto mogu da kazem jeste da VISA ELECTRON od 16 brojeva 100% radi, sa njom sam aktivirao account. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Da li je glavno pitanje iz koje banke ti je CC? Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasni Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Ja se nadam da to nema nikakve veze, posto ja imam visu electron i maestro od Atlas banke... Nadam se da ce da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 BTW, cisto da dodam ... videh da Vojvodjanska banka deli u studentskom paketu (a valjda i solo) - visu electron, maestro i visu internet. Trebalo bi da je ona neki pandan virtuonu, pa mozda nije loshe da se raspitate ako vam se vishe dopada vojvodjanska banka od raiffeisena ili nesto tome slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Sauron Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Jedno pitanje ! Da li to radi na kartici "Maestro" sa 16 brojeva od banke societe Generale .Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Ne, MasterCard, VISA ALTERNA I VISA CLASSIC su kartice sa kojima mozes da placas preko interneta a da su vlasnistvo Societe Generale Yugoslav Bank-e.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts