BorisM Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Pozdrav, juce sam sasvim slucajno naisao na ovu igru i osvojila me za kratko vrijeme. Veoma je kompleksna , ako nesto znaci ovih 10-tak sati koje sam proveo igrajuci, ima Fallout shmek i pristojnu grafiku. Za nju nisam znao ranije i izvinjavam se ako je o njoj ranije vec neko postovao. Ako neko hoce da igra moze me naci sa nick-om Nightborder. Pozz Fallen Earth MMORPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Igrao ja, krivina je kao u EVE-u za neki endgame, tesko se igra ako nemas drustvo da te vuce. Dodatno, treba tona ljudi da igra da bi igra bila igra, ono kad sam ja igrao sve je bilo pusto. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Ja sam je jednom probao, davno davno. Nije me nesto privukla na pocetku, bas mi je sve trapavo izgledalo. Ali znam da su dosta radili na igri i da ljudi pricaju kako je mnogo aktivnija sada kad je F2P. Mozda je skinem ovih dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Meni je Fallen Earth još i bio ok, ali u ovom svetu MMO-ova koji su "svi free", nema nešto mesta za njega. Ali je pohvalan potez svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts