dvnityCker Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 dobro jutro radni narode. poceo sam da se brijem svaki dan umesto svaki drugi, što me navodi na pomisao da mi treba novi aparat, tj noževi.. a ne znam ni da mogu da se kupe noževi za one brijače sa tri glave.. ? ili mozda samo treba da ga ocistim lol Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 pa najbolje bi bilo kad bi svaki put stavljao novi,al posto se brijas svaki dan,onda bi te to izasli brdo para tako da koristi jedan za 2-3 brijanja ocisti ih samo nece im faliti nista,sad zavisi za koji brijac,za gillette max 3 msm da ima u maxiju i naravno nekom vecem marketu cenu nzm (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 pa najbolje bi bilo kad bi svaki put stavljao novi,al posto se brijas svaki dan,onda bi te to izasli brdo para tako da koristi jedan za 2-3 brijanja ocisti ih samo nece im faliti nista,sad zavisi za koji brijac,za gillette max 3 msm da ima u maxiju i naravno nekom vecem marketu cenu nzm (: dobro jutro radni narode. poceo sam da se brijem svaki dan umesto svaki drugi, što me navodi na pomisao da mi treba novi aparat, tj noževi.. a ne znam ni da mogu da se kupe noževi za one brijače sa tri glave.. ? ili mozda samo treba da ga ocistim lol ;) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Iskreno, nigde nisam video da mogu da se kupe samo noževi, što ne znači da ne mogu ili da ti ih neće zameniti u servisu itd. Ali sa druge strane, isuviše mi "suludo" deluje da moraš da menjaš noževe pre tipa druge, treće godine korišćenja mašinice, čak i tada ... samo ga lepo očisti i to je to. Meni su kad sam kupovao Mosera, koji doduše nije na taj fazon, rekli da na recimo 4-5 meseci otvorim noževe i očistim od dlaka koje se zavuku i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 ja ovaj imam 3-4 god.. a cistim redovno.. ali da, mislim da su ti nozevi, ono 10 godina dobri.. sta kazu ostali drugari sto imaju masinice sa tri glave 3+ godina Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 a da pogledaš u uputstvu (koje sigurno ima i da se skine negde na philipsovom sajtu)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Nešto ne verujem ni da su ti noževi jeftini, pa samim tim nema ni logike da ih menjaš na mnogo kratke vremenske intervale, šta ga znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ćale se brijao tako 2 godine otprilike, dok nije skapirao da se oni menjaju, te je naručio preko ebaya nove. Ako ne donose poštom na Mauricijus nek ti pošalju golubom olololo!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 a jel neko pokusao da naostri braun kruzera?Ili bolje da kupim od Pere polovnog HEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 (edited) Koristi Gillette, kao i svi normalni mushkarci Edited November 10, 2011 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 cruZer for the win! i ne, nisam, meni šljaka i dalje kako valja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts