Mare Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Info za turnir mozete procitati ovde, tamo pisite iskljucivo prijave od turnira, ovde postavljajte pitanja u vezi samog turnira. Nadam se da moderatori shvataju razlog zasto pravim ovaj topic, u jedan idu pitanja/dogovori za turnir, a drugi samo prijave... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 kad moj klinac ogranizuje tur nema tu puno pitanja da se postavlja, ako ovo zazivi GG. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ko su admini turnira, ti koji organizujes i jos neko, ili neki drugi likovi? btw, prema onom sto sam procitao, nema menjanja pravila turnira, znaci nema bacanja novcica? Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Mislim da cu se izgubiti u Bg'u i da necu stici na tur :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Naravno da nece biti bacanja novcica..Lepo je napisano da ako bude neki ogranicen broj ekipa igrace se grupe..Ako bude nesto vise single eliminacije ili win/loss bracketi,ako budu bile grule jedino sto ce biti 3/4 nosioca grupa u zavisnosti od toga koliko grupa bude.. A sto se tice gubljenja to je skoro nerealno,decko je lepo objasnio od stanice kako da se dodje + igraonica uopste nije zavucena nigde vec je na vidljivom mestu tako da nebi trebalo da bude problema.A i ako bude nesto imacete njegov broj tako ja mislim da je sto se tice toga np. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 moj savet ti je, da ti pare uplacuju unapred, da se ne bi desilo ono kao u ns-u ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 bice okacen i ziro racun sa tacnim datumom turnira kad se budem dogovorio sa vlasnikom, videcu da se ili uplacuje na igraonu ili na jos neki... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 i jos jedna stvar mare, volim te. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) ok, drago mi je da nece biti bacanja novcica, al nisi mi odg na pitanje za admine... I kad budu zavrsene prijave, ocete li objaviti timove koji su nosioci? Edited February 10, 2009 by 25cm-Matori Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 10, 2009 Author Report Share Posted February 10, 2009 Ja za sad jedini organizujem turnir, vlasnik igraone je rekao da i Kojot hoce da se ukljuci, ali to nije sigurno sto posto, naravno bilo ko, ko zeli da pomogne oko organizacije (da prica ekipama kad igraju itd) moze slobodno da se ukljuci, nazalost nema nista kao kompenzaciju, ali mislim da i to nije toliki problem... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Mislim da cu se izgubiti u Bg'u i da necu stici na tur :P Ne brini dejo mi cemo te voditi. Mozes sam da biras boju povodca. A ako se ipak izgubimo spamovacemo mareta na fon :DDD Ja za sad jedini organizujem turnir, vlasnik igraone je rekao da i Kojot hoce da se ukljuci, ali to nije sigurno sto posto, naravno bilo ko, ko zeli da pomogne oko organizacije (da prica ekipama kad igraju itd) moze slobodno da se ukljuci, nazalost nema nista kao kompenzaciju, ali mislim da i to nije toliki problem... Opusteno, ako bude frke tu su damke i dota mafija. Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Svraticu da vidim i to cudo, nisam bas bas dugo prisustvovao DotA turniru, poslednji put bese 2006. ili tako nesto u DeuSu :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 Odgovaram tingolu u ovom topicu, pre svega zato sto debil ne ume da cita ceo topic, (TAMO ISKLJUCIVO PRIJAVE, znaci NEMA ono DOLAZIMO MOZDA, dolazimo ako RADOSLAV ne ispali itd, vec iskljucivo prijave) garenu cu ja instalirati, posto radim u igraonici i nije nikakav problem, kao i dota keyseve i ostala sranje, sve cemo namestiti. Naravno napisite program koji koristite, ja koristim samo autohotkey (tj. na razerovoj tastaturi mogu da rebindujem koje ocu dugme, tako da ni ne koristim autohotkey). Autohotkey mi je em najjednostavniji za instaliranje, em najlaksi za koriscenje... Sutra radim popodnevnu smenu pa cu poneti digitalac i islikati, nadam se vec na poslu dok sam tamo, a tad cu verovatno i saznati tacan datum turnira. Inace bice clanak u svetu kompjutera i prilog u game overu, (hvala kojotu) tako da nadamo se velikom broju ekipa. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Ya sry, sjebao si me sa ovim naslovima mislio sam da pisem u ovom topicu posto su mi oba bila otvorena u tabovima... Ok onda, samo autohotkey je dovoljan ja mislim. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 warkeys treba da se instalira... Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 warkeys treba da se instalira... Da, Chivava jedva zna warkeys da ukljuci a ne da igra sa necim drugim Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 me 2 :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 na razerovoj tastaturi mogu da rebindujem koje ocu dugme, tako da ni ne koristim autohotkey Sutra radim popodnevnu smenu pa cu poneti digitalac i islikati sto moras da pisas po svima nama i da nam nabijas komplekse za razer tastature i digitalne fotoaparate? Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 warkeys i autohotkey dodju u jednom programu tako da nije problem. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 Videcu da instaliram warkeys, garenu cu sigurno instalirati, u topicu za prijavljivanje imate konacan datum turnira, kao i slike igraonice... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 (edited) gde su tHc, kragujevcani, krusevljani, chw, vrbas? Edited February 11, 2009 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 GDE su BECHEJ i Nish ? Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 gde su lokalni sabijaci iz igraonice i hiljadu neprijavljenih kineza sto vezbaju po iznajmljenim stanovima na netu, i sve one ekipice iz metroa, al polako daleko je mart. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 dolazim sa rumunom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 Dodao sam vas na spisak. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts