Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,579 topics in this forum

1. REVIEW: Left Alive

• 0 replies
    • 390 views
    • 0 replies
    • 388 views
    • 0 replies
    • 263 views
    • 0 replies
    • 275 views
    • 0 replies
    • 332 views
    • 0 replies
    • 270 views
    • 0 replies
    • 318 views
    • 0 replies
    • 228 views
    • 0 replies
    • 593 views
    • 0 replies
    • 401 views
    • 0 replies
    • 377 views
    • 0 replies
    • 435 views
    • 0 replies
    • 315 views
    • 0 replies
    • 288 views
    • 0 replies
    • 242 views
  2. REVIEW: Lorelai

• 0 replies
    • 601 views
  3. REVIEW: Lost Sea

• 0 replies
    • 290 views
  4. REVIEW: Lost Sphear

• 0 replies
    • 307 views
    • 0 replies
    • 512 views
    • 0 replies
    • 514 views
  5. REVIEW: Mad Max

• 0 replies
    • 332 views
  6. REVIEW: Mafia 3

• 0 replies
    • 749 views
    • 0 replies
    • 445 views
    • 0 replies
    • 229 views
    • 0 replies
    • 526 views

• Topics

• joj ne znam, meni ovo baš deluje kao kineska kopija evropskog automobila, ono što su radili pre 20 godina 🙂 svidi im se X5 i onda Ssang napravi onaj svoj X5 ali ružniji 🙂 ne ulazim u performanse pričam čisto ovako o izgledu.
    • Mislio sam da je još jedan citat za gužvu u levantu ali ipak ovaj nivo je za njuz :))   Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун би могао да се суочи са истрагом о ратним злочинима пред Међународним кривичним судом са седиштем у Хагу, због подршке руском рату против Украјине, изјавио је бивши шеф тог суда Сонг Санг Хјун. Јужнокорејски правник је објаснио да постоји могућност да украјинске власти, као жртва, поднесу тужбу против Северне Кореје Међународном кривичном суду.  "Иако би било идеално да тужбу поднесе Украјина, МКС такође има овлашћење да покрене независну истрагу", рекао је Сонг. Истакао је да Ким Џон Ун још није упућен МКС-у "упркос кршењу људских права у Северној Кореји", али да су сада "испуњени правни стандарди да Украјина покрене поступак против њега". "Време је да се Ким Џонг Ун изведе пред МКС," рекао је Сонг, додајући да је војна помоћ Пјонгјанга Русији пружила Украјини правне стандарде за подношење тужбе против Северне Кореје.
    • Obozavao Tesku Metu kao klinac 😄
    • Oprace ih Minesota ko sto bi i Denver tako da ono, gledacu i uzivacu, voleo bih i Nikse sa istoka pa da bas igraci koji su trejdovani medjusobno igraju jedni protiv drugih 🙂
    • OKC je toliko odvratna ekipa da mi se gade   
  • Create New...